anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Genomskåda lögnerna – rösta på Sverigedemokraterna

citat4 - Kopia Valtider är högsäsong för sanningsfobikerna. De sista skälvande veckorna före ett val är inga lögner för grova, inga misstänkliggöranden av meningsmotståndare för skamliga, inga smutskastningskampanjer för ruttna. Ändamålet, att värna de egna platserna vid köttgrytorna, helgar medlen.

Den faktiska situationen strax före det svenska riksdagsvalet ser ut så här – läs noga, för den här informationen vill inte sanningsfobikerna att allmänheten ska få ta del av. Mellan 2 000 och 2 500 asylsökande i veckan väller in i Sverige. På årsbasis blir det 104 000 – 130 000. Enligt migrationsverkets senaste prognos beräknas minst 90 000 utlänningar söka asyl i Sverige i år plus mer än 60 000 anhöriga. Nästa år beräknas 94 000 söka asyl. Under de kommande fyra åren beräknas 340 000 asylsökande till landet, och enbart asylmottagandet kommer att kosta 48 miljarder kronor extra – UTÖVER migrationsverkets redan budgeterade kostnader. Här är det lämpligt med en brasklapp: migrationsverkets prognoser är inte tillförlitliga, de måste regelbundet justeras upp. Nittiotusen asylsökande i år och 94 000 nästa år kan snarare ses som minimisiffror.

Sverige tar emot mellan tre och fyra gånger fler asylsökande än de övriga nordiska länderna TILLSAMMANS, påpekar socionomen och journalisten Gunnar Sandelin i Dagens Samhälle. Sverige är under ockupation. På annat sätt går det inte att beskriva situationen.

Mottagningssystemet har havererat, bostäderna är slut, statsministern har efter åtta års lögner om invandringens lönsamhet erkänt att pengarna är slut och att det inte blir något över till svenska folket. Migrationsverket dammsuger desperat landet på sängplatser som inte finns. Varenda ledig byggnad som är utrustad med golv, tak och väggar proppas full med asylsökande. På många håll tvingas sex personer bo på en yta av tolv kvadratmeter under miserabla förhållanden.

Svenskarna står lamslagna och ser på medan deras land tas ifrån dem. I valet 2010 röstade en överväldigande majoritet – 94,3 procent – på sjuklöverns massinvandringspartier . Denna majoritet applåderar entusiastiskt utplåningen av sitt eget land och kan inte få nog av den. De känner ohejdad entusiasm över att det land som de ska lämna vidare till sina barn och barnbarn kommer att vara spillror av det land de själva har haft förmånen att växa upp och leva i.

Antalet utrikes födda bosatta i Sverige ökar 12,5 gånger mer än den svenskfödda befolkningen. Om invandringen fortsätter i samma takt som nu kommer svenskarna att vara i minoritet i de största svenska städerna omkring år 2050. Det ser sanningsfobikerna inte som något problem. Alla människor är ju lika och har samma värde, och alla har lika stor rätt till Sverige som svenskarna, ja större. citat4

CITAT Söndagskrönika: Högsäsong för sanningsfobiker av Julia Caesar 2014-09-07

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Mer om Sverigedemokraternas politik..

Åkesson kräver besked från övriga partiledare  SD-kuriren, Jimmie Åkesson 2014-08-22

Sverigedemokraterna – Förändring på riktigt  Sverigedemokraternas valfilm

Jimmie Åkessons sommartal  SVT Play, 2014-08-02

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Fler länkar och artiklar om Sverigedemokraterna här

Ytterligare artiklar som belyser Alliansens havererade massinvandringspolitik..

En talande bild av det nya Sverige  Avpixlat 2014-08-26

moderaterna-valaffisch-rinkeby-3

 

 

 

 

 

 

Dansk konservativ ledare hyllar Åkesson  Samtiden 2014-09-04

Regeringen håller folket som gisslan av socionom Gunnar Sandelin 2014-08-31

Söndagskrönika: Mellan pest och kolera av Julia Caesar 2014-08-31

FI vill ha allmän flyktingamnesti  Avpixlat 2014-08-28

Kommentar till artikeln:

”Det tar aldrig slut med tokigheter! Det enda som tar slut är den svenska välfärden. Vem ska finansiera detta godhets-åtagande? Visst ja……de svenska skattebetalarna som får mindre eller ingen välfärd.” /carpinus

Kostar invandring verkligen pengar?  Avpixlat, av Rolf Hillegren 2014-08-29

Stenkastning, hot och misshandel stängde ned byggarbetsplats  Avpixlat, 2014-08-29

Tio saker du bör veta om invandringen till Sverige  Avpixlat, 2014-08-30

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Comments are closed.