anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Tio år efter 11 september – 20 000 nya attacker

 citat4 - Kopia Om islam är fredens religion, hur kan det då komma sig att så många av dess anhängare så tragiskt har missförstått vad islam står för?
Antalet dödliga attacker i islams namn sedan två kapade plan flög in i World Trade Center i New York 11 september 2001 uppgår nu till över 20 000. Det betyder att jihadister i genomsnitt har utfört fem attacker varje dag sedan den ödesdigra händelsen.
Glen Roberts är mannen som har åtagit sig att dokumentera vartenda mord som begåtts av jihadister. Det gör han på sin webbsida TheReligionOfPeace.com. Dispatch International har frågat honom vad han hoppas att uppnå.
Glen Roberts:

– Min förhoppning är att TheReligionOfPeace.com ska inspirera läsaren att se kritiskt på islam som ideologi, men utan att dra slutsatser om muslimer de träffar i det dagliga livet eller känner personligen. Som individer är muslimer fria att välja sin egen inriktning, även om de inte helt följer det som står i lärorna.

Islamisk terror kommer aldrig att upphöra helt, men det finns sätt att minimera islams destruktiva inflytande på våra liv och liberala värderingar i väst. Först måste vi kraftigt minska invandringen från muslimska länder, där århundraden av islamiskt herravälde har förvandlat dem till platser där inte ens muslimerna själva vill bo. De har ingen rätt att komma hit och vi har ingen förpliktelse att ta några risker.
Vi måste också sluta gömma islam bakom religionens slöja. Det är inte fel att tro på Gud, eller ens den löjliga idén om att man måste dunka skallen i golvet fem gånger om dagen. Men islams läror om dess överhöghet ska blottläggas och fördömas. Islam ska bli den paria som rasismen med rätta redan har förpassats till. citat4

CITAT Dispatch International 2013-01-24

H

tidning3 - Kopia

Tio år efter 11 september – 20 000 nya attacker  Dispatch International 2013-01-24

Databaser;

TheReligionofPeace.com

The Global Terrorism Database (GTD)

Ett antal artiklar och nyheter om extremistiska islamister och terrorattentat;

Kristna halal-slaktades i Nigeria    Avpixlat 2013-01-07

De kristna dödsoffren som media glömt    Avpixlat 2012-08-12

Coren och Spencer om islamisternas slakt på kristna i Nigeria    Avpixlat 2012-04-12

Islamistiska Boko Haram sköt ihjäl sjuåring    Avpixlat 2012-04-10

Islamistiska Boko Haram hotar med nya terrordåd i Nigeria    Avpixlat 2012-01-30

Religiös rensning i Nigeria    Avpixlat 2012-01-04

Massaker på kristna i Nigeria    Avpixlat 2011-12-25

Muslimer dödshotar författare  Avpixlat 2011-12-15

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: