anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Söndagskrönika: Utmaningarna

Julia Ceasar levererar här en mycket vass och avslöjande krönika, citat ur texten;

”Rapporterna kommer nästan varje vecka. Människor på jakt efter ett bättre liv drunknar när människosmugglarnas rangliga, sjöodugliga båtar förliser på Medelhavet./…/Trycket mot Europas gränser ökar för varje dag./…/Mer än 40 procent av dem som söker asyl gör det i EU, bara 7 procent i USA.

Motståndet växer sig allt starkare i de europeiska befolkningarna som aldrig har tillfrågats om de vill ha denna invasion och kolonialisering av sina länder. Om inte kraftfulla åtgärder vidtas för att skydda Europa från miljoner illegala immigranter blir det första som händer att asylsystemet brakar ihop. I Sverige är det snart en realitet. ”

Julia Ceasar citerar en anställd på migrationsverket, och citatet är hämtat från Merit Wagers blogg;

“Syrierna har behov av skydd och då ska vi vara generösa. Tyvärr är de flesta asylsökande inte i behov av skydd utan försörjning. Det system vi har för att bereda skydd åt förföljda personer fungerar inte längre. Det svenska asylsystemet har blivit en mjölkko för kriminella och gjort det väldigt dyrt och svårt för dem som verkligen är i behov av skydd, att få det.”

Julia Ceasar konstaterar krasst hur Sverige formligen håller på att spricka i sin godhetsiver att hjälpa alla till lilla Sverige;

”Det svenska mottagningssystemet är pressat till bristningsgränsen av de praktiska konsekvenserna av PUT-utspelet. Det vore klädsamt om politikerna erkände de problem som de själva har skapat. Istället yrar de om “utmaningar”.”

Julia Ceasar tar sig i krönikan an att dechiffrera floskeln ”utmaningar” vilken ständigt hörs från politiskt korrekta politiker, ofta när de känner sig trängda och när sanningen börjar brännas. Genom att ta del av Julia Ceasars dechiffrering kan vi lättare genomskåda dessa fega politikers nödlögner och en gång för alla be dem ”dra dit pepparn växer”. Citat av en klarsynt Julia Ceasar;

”Detta är vad “utmaning” betyder: asylkaos, svår bostadsbrist, arbetslöshet, galopperande socialbudgetar, dränerade välfärdssystem, systematiska nedskärningar i ursprungsbefolkningens sociala och ekonomiska rättigheter, skottlossningar, gruppvåldtäkter och andra importerade grova våldsbrott, splittring i parallellsamhällen och en ständigt växande rädsla och otrygghet. Sammantaget ett välfärdssamhälles undergång. “Utmaningar” har blivit ett mantra som används för att förneka verkligheten. Att erkänna att man har ställt till med gigantiska problem vore att tappa ansiktet. Hellre tappar politikerna ett helt land.”

H

tidning3 - Kopia

Söndagskrönika: Utmaningarna  Julia Ceasar, krönika 2013-11-03

Julia Ceasars alla tidigare krönikor finns presenterade och tillgängliga på denna blogg;

Bloggen Aktualia  En blogg som kommenterar och reflekterar över samtiden, politik och andra händelser

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: