anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Hur behandlas Sverigedemokraterna av media?

”Illa, vill jag påstå. Den uppfattningen stärktes efter att jag åhört en s.k. debatt – anordnad av Publicistklubben. Moderatorn Erik Blix gjorde väl vad han kunde för att få till en debatt med deltagarna – i huvudsak representanter för public service. Men eftersom Henrik Arnstad fanns med, så blev det som vanligt bara pajkastning mot SD. Vad denne politiske aktivist hade i denna journalistiska debatt att göra är en gåta.”  (citat Rolf Malm, artikel Avpixlat 2014-03-09)

H

tidning3 - Kopia

Hur behandlas Sverigedemokraterna av media?  Avpixlat 2014-03-09

Några intressanta kommentarer till artikeln ”Hur behandlas Sverigedemokraterna av media” på Avpixlat;

”Aftonbladets, och resten av slaskmedias, ord-uppfinneri med ordet ”Hat-sajt” är lika ihåligt och journalist-vulgo som alla andra idiot-epitet som dom använder i sina rubriker och artiklar – typ ”Porr-kupp”, ”bröst-chock”, ”fascist-attack”, ”hat-incident” ”terror-trauma”, ”naken-kupp”, ”rasist-anfall” etc. Ren slaskpress-terminologi för att göra sensation av mediokra skitnyheter som dom försöker ”trumma upp” för att sälja lösnummer. Ingen fan köper detta struntsnack längre dock, eftersom så fort man tittar lite närmre på det som dom försöker sensationalisera så märker man gång på gång deras löjliga överdrifter saknar all form av substans. Så fortsätt som ni gör ni journalister, ni cementerar bara ert dåliga rykte bland folk ännu mer. /TopsyCrett.”

”Varför har vi så svårt att få ut budskapet att vi inte är rasister. SD är inte ett rasistiskt parti. SP är det parti i Sverige som pratar om hudfärg, ras och färg på ögonen. Jag blir så ledsen varje gång jag läser kommentaren på FB och annan social media där paralleller dras mellan SD och rasism och även nazism.

För mig står SD för en ansvarsfull och kontrollbar invandringspolitik. En politik där vi kan ta hand om våra medborgare och samtidigt hjälpa miljoner fler flyktingar i deras egna länder. Istället för att de ska behöva smuggla sig genom Europa och hamna i parallella samhällen och glömmas bort i misär och kriminell verksamhet.

Vi står för att höja kvinnan medan vänstern bara vill sänka mannen.

Extremvänstern pratar om alla människors lika värde samtidigt som de vill ha in 2 miljoner romer och världens mest ojämställda religion. Islam. Två folkgrupper som knappast står för någon form av jämställdhet.

Samtidigt förfaller vår svenska skola. Pensionärerna svälter liggandes i sin egen avföring. Ambulans och brandkår blir attackerade när de försöker rädda liv. Poliser förlorar sin auktoritet. Men inget av det verkar spela någon roll pga att Sveriges värdelösa , och sk.a opartiska mediaelit fortsätter hjärntvätta svenska folket med att det nazistiska partiet Sverigedemokraterna är Sveriges största problem. /Ludde.”

”Bra att du skriver detta Rolf. Jag såg programmet och kan ännu inte fatta att Arnstad som ju uppenbart ljuger och hittar på får lov att stå och debattera i TV. Han har inte lyckats sätta sig in i verkligheten utan har fabulerat ihop en egen svedvriden version av SD. Sorgligt och skrämmande. /Thomas Mattsson.”

”Om dessa debattörer vore tillräckligt hederliga för att läsa innantill i SD:s partiprogram, i stället för att medvetet sprida lögner om SD, så skulle man inte behöva ha en liknande debatt. Har någon sett en debatt med följande tema: Hur skall vi i massmedia bemöta och behandla moderaterna, eller för den skull socialdemokraterna? Varför inte? Därför att massmedia har ”godkänt” dessa partier såsom varande rumsrena. Det är nu dags för mediafolket att komma upp ur propagandans sandlåda, besinna sig, och behandla SD som vilket annat parti som helst! /Leikin.”

”Pk ”experter” försöker förstå nationalismen utan att innerst inne vilja inse hur viktig den är för folkens identitet och gemenskap. Viss nationalism kan vara av ondo men i grunden är nationalismen en nödvändig förutsättning för alla folk i världen, den ger folken självförtroende, mening och trygghet, egenskaper som även är viktiga på individnivå.  https://sverigesradio.se/sida/…      /wake_up_europe.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: