anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Jimmie Åkessons tal i Almedalen 2014

Jimmie Åkessons tal i Almedalen 1 juli var ännu ett besked om att Sverigedemokraterna är det enda seriösa oppositionspartiet, med en tydlig politik och budget för återinförande av välfärd. Detta kräver inte minst en minskad (mass)invandring vilket Sverigedemokraterna tidigare i våras har tydliggjort kostnaderna för, vilken i mycket finansierar alla välbehövliga insatser i välfärden.

I talet blottade Jimmie Åkesson fullständigt medias och politikers lögner om den nuvarande invandringens kostnader, vilka i lögnaktiga rapporter istället blivit stora vinster. Åkesson gav som exempel för detta den manipulativa Sandvikenrapporten vilken nationalekonom Tino Sanandaji formligen har sågat vid fotknölarna. Allt för att dölja det totala misslyckandet med den överdimensionerade massinvandringen vilken har

 

POLITIK/INVANDRING. Igår höll Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson ett tal i Almedalen där han fullständigt drog ner byxorna på den nuvarande invandringspolitiken och kostnader för denna.

Idag kritiserade Anders Pihlblad, TV4:as politiske reporter, Jimmie Åkesson för att han bara talade om invandringen, vilket är lögn, Åkesson talade bland annat om försvaret, pensionärerna, vården osv. Pihlblad ljög och bemötte inte Åkesson i sak. Pihlblad borde skämmas för att kalla sig journalist.

Sverigedemokraternas förslag om bankskatt var inte roligt för Socialdemokraterna som presenterade ett nästan identiskt förslag senare under dagen, socialdemokraternas ekonomisk politiska talesperson Magdalena Andersson var inte imponerad utan menade att S hade funderat länge på det och något samarbete med SD är inte aktuellt.

Åkesson tog bland annat upp den bedrägliga Sandvikenrapporten och kallade migrationsminister Erik Ullenhag för desinformationsminister och Bagdad Bob men jag tror att Erik Ullenhags krumbukter till och med skulle göra Bagdad Bob grön av avundsjuka.

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: