anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Bo Frank (M) kallar SD-väljare ”white trash”

På Avpixlat kan man idag läsa;

”M-kommunalrådet Bo Frank i Växjö kallar SD-väljare ”white trash” på sin blogg. Frank har blivit en symbolfigur inom M för sin kritik av partiets invandringspolitik. Här visar han sin egentliga människosyn och respekt för demokratin.”

Ja där kom det igen, påhoppet på den miljon svenskar som sympatiserar med Sverigedemokraternas politik. I vanlig ordning agerar mobbaren (denna gång, läs Bo Frank) självutnämnd talesman för hur SD-väljaren ser ut och tänker. Hur många ”debatter” har man inte tagit del av där det talas om SDs politik istället för att ”fråga någon som vet” dvs. låt en talesman för SD få berätta vad SD anser i aktuell fråga. Men nej de svenskar som tycker att SD har ett bra partiprogram ska stigmatiseras, förtalas och mobbas. Han får dock i efterföljande debatt svar på tal från några av de en miljon som har tänkt att rösta på Sverigedemokraterna. Signaturen ”Aldous Huxley” sammanfattar Bo Franks övertramp väldigt bra (se längre ned) och ger denne odemokratiska mobbare svar på tal.

H

tidning3 - Kopia

Bo Frank kallar SD-väljare ”white trash”  
Avpixlat 2014-02-04

En läsvärd kommentar tagen från artikelns kommentarfält;

”Jag tillhör definitivt ”de vilsna” som Bo Frank kallar dem. Drygt en miljon ”vilsna” är vi ungefär för tillfället. Drygt en miljon ”white trash”. Men jag tycker att det är en beklämmande människosyn att kalla människor för ”skräp” – oavsett huvudfärg. Jag förstår dock att Bo. F vill behålla sin kommunalrådspost och sin lilla makt och alla sina små käcka kommunalpolitiska förmåner även efter 2014. Men tyvärr, Bo F, ditt parti gick just ut med att ökad massinvandring är en fenomenal affärsidé för Sverige som valmanifest. Och vet du vad – svenskarna håller inte med. Inte dina f d väljare – inte ens sossarna håller med. Och vi vilsna – den dryga miljon svenskar i alla kulörer som du kallar för ”vitt skräp” – vi håller definitivt inte med heller. Du försöker plocka poäng åt dig själv – genom att kalla människor för skräp? Vad blir nästa steg? Att göra lampskärmar av oss? /Aldous Huxley”
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: