anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Moderaternas vallöfte: Massinvandringen ska fortsätta

På Avpixlat kan man idag läsa;

”Idag presenterar Moderaterna rapporten “Ett öppet Sverige – Nya Moderaternas arbetsgrupp om integration, migration och diskriminering”, där man utlovar en fortsatt massinvandring och fortsatta skattemiljoner till det misslyckade mångkulturella experimentet.”

Alliansens största parti Moderaterna fortsätter på ”vinnande väg” med att lova en fortsatt galet stor invandring, på bekostnad av allt och alla. Har du hört citatet ”Kejsaren är naken!” vilken härstammar från en folksaga? Där är kontexten att ingen vågade berätta för landets ledare (läs Reinfeldt, eller för den delen Lövén, sak samma) att han var spritt språngade naken. Alla, utom ett litet ofördärvat barn sa till slut de förlösande orden som fick alla att vakna. I verklighetens Sverige är det svensken som är kuvad och skrämd till tystnad, då de inte för allt smör i Småland vill bli kallade rasister, vilket de ögonaböj blir om de piper fram minsta kritik eller önskan om en lite mer restriktiv invandring. Man skulle önska att svensken, likt i sagan om den nakna kejsaren, vaknade av någon av de alla dagliga  nyheterna om ökad kriminalitet, försämrad välfärd, arbetslöshet etc. Men icke, svensken sover vidare, drar täcket över sig och eller dövar sig med OS eller varför inte Mellon, årets happening (Melodifestivalen förstås, suck). Det ska dock sägas till svenskens försvar att media gör allt för att inte massinvandringens svåra konsekvenser för Sverige ska komma till allmän kännedom. Dagens journalister har en politisk agenda, en slags tyst överenskommelse om mörkläggning och försköning av verkligheten, ”ja till mera invandring” även om det innebär utarmning av Sverige.

H

tidning3 - Kopia

Moderaternas vallöfte: Massinvandringen ska fortsätta  Avpixlat 2014-02-04

”Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna”  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några läsvärda kommentarer till artikeln ”Moderaternas vallöfte: Massinvandringen ska fortsätta” på Avpixlat;

”Vi får nog byta ut begreppet etniska svenskar mot enstaka svenskar! /farmorulla”

”De vanliga flosklerna. Sanningen är att Sverige hade en ytterst låg invandring fram till ungefär 1950. Då inleddes en våg av ren arbetskraftinvandring, som var till nytta för Sverige. Men med början på 1970-talet inleddes en helt ny sorts invandring, av folk från främmande kulturer som kom hit för att det var ”synd om dem” och inte för att de behövdes som arbetskraft. Och denna trend har bara accelererat sedan dess. De som kommer hit får allt svårare att integreras i samhället, och blir en allt värre belastning för vår ekonomi samtidigt som de förstör Sveriges kulturella sammanhållning. Harvardprofessorn Niall Ferguson anser att denna misslyckade integration är ett mycket allvarligt problem för Sverige:

”…detta är ett så katastrofalt misslyckande att det inte bara kan betraktas som ett sidospår. Det är en central utmaning för den skandinaviska välfärdsmodellen. Detta riskerar att utvecklas till en verklig kris, till och med ett hot mot stabiliteten i ett land som Sverige…”

http://magasinetneo.se/artikla…

De svenska makthavarna fortsätter med sitt vansinne utan att lyssna på sådana varningar. /sunnyman6″

”Nya Moderaterna är numera ett parti byggt på nyrasism (rasism mot svenskar) och bidragsfusk. Svenskarna som betalar överger Nya Moderaterna. Reinfeldt satsar desperat på nyrasism som en sista utväg och drar sitt parti med sig i fallet. Reinfeldt är nu sämst i allt. SD är bättre än Moderaterna någonsin varit. SD är numera ett bättre arbetarparti än socialdemokraterna. Låt din röst gå till SD, innan du är i minoritet i ditt eget land. /Kent K”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: