anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

SVT Debatt viker sig för antidemokratisk protestgrupp

På Avpixlat kan man idag läsa;

”På den radikalfeministiska och “antirasistiska” vänsterkanten har det under en tid rått stor frustration över att “fel” åsikter tillåts komma till uttryck i kommentarsfälten på SVT Debatts webbplats. I beaktande av att det är valår har en grupp antidemokrater nu lämnat över en protestlista till SVT för att försöka förmå dem att skärpa censuren ytterligare.”

Ånyo har mobben, dvs ”antirasister” och vänsterradikala feminister gapat om rasism och krävt åtgärder för att stoppa ”rasistiska” åsikter. Sverige är verkligen en demokratur, då de sju partierna M, C, fp, Kd, S, V, Mp (här kallade sjuklövern) är rörande överrens om avskaffa nationalstaten Sverige genom massinvandring och åderlåtning av statens finanser. Sverige är med sin i realiteten fria invandring och galet generösa bidrag till invandrare alla kategorier på god väg att bli en underdånig lydstat till EU tillika utarmat u-land. Media, som SVT, SR, TV4, Atonbladet, Expressen m.fl. (här kallad politiskt korrekt media dvs PK-media) agerar statens förlängda arm som en åsiktspolis likt Östtyska Stasi. Det enda oppositionspartiet SD är med sin politik mainstream i övriga Europa, men i Sverige sätter sjuklövern och PK-media epitet på partiet som rasistiskt, fascistiskt osv. Förtal, påhopp och politisk mobbing för vadå? För att SD inte säger halleluja till fri invandring utan företräder en återhållsam invandring som landet klarar av för att kunna integrera redan invandrade och tillkommande och prioritera svenska folket, nya som gamla svenskar, och tillhandahålla en mycket bättre sjukvård, äldrevård, skola etc.

I detta fall är det SVT som pudlar och tillmötesgår mobben med ytterligare inskränkningar av det fria ordet. Allt för att agera ”godhetsapostlar”, undgå kritik och säkerställa att landet Sverige förblir en demokratur.

H

tidning3 - Kopia

SVT Debatt viker sig för antidemokratisk protestgrupp  
Avpixlat 2014-02-04

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: