anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

EU-valet viktigare än någonsin

På Avpixlat uppmärksammans i denna artikel vikten av att rösta i EU-valet. Avpixlat skriver;

”Medan EU går alltmer mot den federala superstat väldigt få vill se, och Sveriges och andra staters självbestämmande ständigt nedmonteras, växer motståndet – så även inifrån unionen med bland annat UK Independence Party som ett exempel. Men fler förnuftiga röster måste nå ända till Bryssel för att sida vid sida med Nigel Farage läxa upp och säga ifrån.”

H

tidning3 - Kopia

EU-valet viktigare än någonsin  Avpixlat 2014-02-06

Några läsvärda kommentarer från kommentarsfälten på Avpixlat;

”Bestämmer man sig för att inte rösta i EU-valet har man fan inte många getter hemma. Är det bättre att låta massinvandringsvurmare extremistpartier bestäma över migrationspolitiken, den fria rörligheten och allt annat som beslutas om i EU? ”Jag gillar inte EU, så jag tänker inte rösta i EU-parlamentsvalet.” Oavsett vad du tycker så är Sverige medlem fortfarande, och inte minst för att kunna sluta vara det så måste vi ha representation i parlamentet. Om du är mot överstatlighet och massinvandring men låter bli att rösta i valet så förstör du för dig själv och för ditt land. /Drag Under Näthatargaloscherna.”

”Ointresset för europapolitiken, att ingen bryr sig om vad som händer i Bryssel, har en väldigt tråkig konsekvens:

Det blir väldigt lätt för extremister att kapa EU-skeppet. Och det är precis vad som har skett. ..Ingen normal människa är emot ett enat Europa, att det skall vara möjligt att resa mellan olika länder och att företag skall kunna exportera utan enorma svårigheter. Men det är ju inte vad dagens Europaprojekt handlar om…. Det sjunkande skeppet styrs av Manuel Barroso, en maoistisk kommunist, som inte kommit över sovjetunionens kollaps. Och nu vill han göra om experimentet fast med Europa som försökskanin.

Dagens EU-politik handlar enbart om att bygga en europeisk sovjetunion genom att begränsa medlemsstaternas makt: -Lagar stiftas i Bryssel, utan att medlemsländerna kan opponera sig. -Euron är en dödsdömd valuta som skapar kaos och budgethål. När sedan EU går in med sina miljarder för att ”rädda” ekonomin så förlorar mottagarlandet sitt ekonomiska oberoende – precis som det var tänkt…

Och den som kritiserar dagens EU blir kallad inåtvänd, främlingsfientlig….
Ungefär som om det enda alternativet till dagens EU-vansinne skulle vara total isolering som under medeltiden.

Den som tycker att det är fel att låta en liten klick smustiga antidemokrater förstöra Europa bör masa sig till röstbåset. Orkar man inte det så är man kanske inte värd att leva i ett fritt Europa och förtjänar misären som väntar runt hörnet. /ichthyostega”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: