anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Medlem i Revolutionära Fronten häktad

På Avpixlat kan man idag läsa;

”En 23-årig man i den våldsbejakande och vänsterextrema terrororganisationen Revolutionära Fronten har häktats för att han tillsammans med två kumpaner genomfört en vandaliseringsattack mot en kvinnas bostad i Västerås.”

Vänstervåldet har länge stått för en föga hedrande klar majoritet (90-95%) av flest politiska våldsdåd. Den våldsamma vänsterrörelsen kallas den autonoma vänstern och utgör enligt Säpo, vid sidan av den tilltagande våldsbejakande islamistiska extremistmiljön, vårt största hot mot demokrati och politiska företrädare.

Regeringen har nyligen släppt en rapport om politiskt våld Våldsbejakande extremism i Sverige – nuläge och tendenser (se länk nedan) där man kan utläsa att det idag finns tre kända hotfulla grupperingar;

”Det finns i Sverige i dag, utöver från den våldsbejakande islamistiska extremist-miljön, även ett attentatshot från den autonoma miljön och vit makt-miljön. Ingen av miljöerna utgör ett hot mot det demokratiska statsskicket men den autonoma miljön utgör ett hot mot delar av det demokratiska systemets grundläggande funktioner. Det finns inom miljön också en förmåga att agera samordnat och systematiskt. Det finns inom miljön också en förmåga att agera samordnat och systematiskt. Angreppen från den autonoma miljön sker genom otillåten påverkan, riktat mot bland andra myndighetspersoner, förtroendevalda, politiskt aktiva och enskilda personer. Således utgör autonoma miljön även ett hot för enskilda personer.”

Med andra ord den autonoma miljön dvs våldsvänstern utgör ett hot mot våra politiker, myndighetspersoner ja till och med enskilda personer som har ”fräckheten” att ha en åsikt som tar avstånd från våldsvänsterns extrema åsikter. Med det sagt är vi tillbaka till detta inläggs kärna och dagens artikel Medlem i Revolutionära Fronten häktad (se länk nedan) där den autonoma vänstern igen har tagit till det enda de kan nämligen våld. Den autonoma vänstern, liksom andra våldsbenägna grupper, har inga logiska argument att komma med, än mindre förnuft, vilket skulle kunna sägas vara en förklaring till att dessa kriminella och förvirrade människor försöker förändra samhället med våld, helst genom revolution våldsromantiker som de är. Jag säger förklaring till deras våldshandlingar, för politiskt våld kan aldrig ursäktas.

Den här påtagliga hotbilden från våldsvänstern mot demokratin i Sverige finns att läsa och ta del av för den som orkar att leta efter rapporter. Men ett lättare sätt att få ta del av nyheter som söker sanningen är att läsa alternativa media som Avpixlat. Det kan inte sägas nog många gånger, Avpixlat är idag en enormt viktig media och nyhetsförmedlare. Särskilt som ”gammelmedia” mest bedriver vänsterliberal propaganda, när de inte skriver om sport, melodifestivalen eller skvaller. Det kan förklaras med att journalister i hög grad sympatiserar med det röda blocket. Enligt en undersökning från 2006 på Institutionen för journalistik på Göteborgs universitet är miljöpartiet och vänsterpartiet kraftigt överrepresenterade bland journalister som har ett inflytande över den politiska nyhetsrapporteringen. Miljöpartiets ståndpunkter är ofta svåra att skilja från vänsterpartiets, är inte MP extrema åt vänster så är de det åt det vänsterliberala hållet med argumentation för fri invandring och ”en värld utan gränser”.

Fredrik Wallén på Sörmlandspolisen säger om den autonoma våldsvänstern;

”De har en obehaglig  våldsretorik där de pratar om att förändra samhället med våld och att deras fiender inte ska visas någon nåd. Man brukar även filmdokumentera sina dåd och lägga upp dem på nätet för att skryta.”

Om man tittar på det tilltagande hotet från islamistiska extremistmiljöer. Jag citerar från regeringens nyligen släppta rapport Våldsbejakande extremism i Sverige – nuläge och tendenser (se länk nedan);

”..Inom de våldsbejakande extremistmiljöerna har det sedan de tidigare kartläggningarna skett vissa förändringar, främst inom den våldsbejakande islamistiska extremistmiljön. De ideologiska referensramarna är fortfarande desamma inom samtliga våldsbejakande extremistmiljöer, men inom den våldsbejakande islamistiska extremistmiljön har det de senaste åren iakttagits en tendens att det utvecklats en attentatsavsikt mot Sverige, till skillnad från tidigare då fokus primärt låg på mål i utlandet. Motivet till att Sverige betraktas som önskvärt attentatsmål är främst upplevda kränkningar av islam. En annan viktig tendens som iakttagits inom den våldsbejakande islamistiska extremistmiljön är ett kraftigt ökat resande av personer från Sverige till Syrien.”

Detta resonemang om terrorhot från islamistiska extremister gäller i detta fall bara Sverige. Om man vänder blicken ut i världen kan man med lätthet utläsa att det är just extremistiska islamister som står för en absolut majoritet av terrordåden (över 90%). Det ligger tyvärr mycket sanning i det. Islam står nära islamism vilket är en politisk ideologi, där det religiösa bara är en del av allomfattande och stränga levnadsregler hur att leva, vad man får göra, vad man inte får göra. De politiska ledarna (imamer m.fl.) tolkar dessa tro- och levnadsregler och har stor makt över hur de ska efterlevas. En inte liten andel muslimer världen över har radikaliserats till islamister vilka vill införa sharia i samhället. Sharia är inte förenligt med demokrati och jämlikhet, åtminstone inte såsom vi i Europa definierar demokrati och kvinnans självklara rätt till jämlikhet. Extremistiska islamister vill med våld  islamisera västvärlden och inför sharia. Extremistiska islamisters jihad (betyder ungefär kamp) har inneburit många blodiga terrordåd där de visat sin intolerans mot allt och alla som inte underkastar sig islam. I flera länder förföljs och dödas kristna och judar av extremistiska islamister.

Kunnigheten och vetskapen i Sverige om extremisthot är dålig, för att inte säga ”blåögd” och naiv.

H

tidning3 - Kopia

Medlem i Revolutionära Fronten häktad  Apixlat 2014-02-08

Fler belysande källor rörande vänstervåldet;

Våldsbejakande extremism i Sverige – nuläge och tendenser  Rapport från Justitiedepartementet 2014-01-31

Ökat hot från islamister och extremvänstern  Avpixlat 2014-01-31

Vänsterkampanj bakom våg av attentat  SverigesRadio.se 2013-08-06

Flirtar etablissemanget med vänsterextremismen del 1 av 3  Debatt om vänsterextremt våld i Axess TV 2009

Flirtar etablissemanget med vänsterextremismen del 2 av 3  Debatt om vänsterextremt våld i Axess TV 2009

Flirtar etablissemanget med vänsterextremismen del 3 av 3  Debatt om vänsterextremt våld i Axess TV 2009

Vänsterpolitiker försvarar extremvåldet  Avpixlat 2013-11-20

Vänstervåldet  Thoralf Alfssons blogg 2013-08-09

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: