anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Riksdagsdebatt om polisfrågor

Idag hölls en debatt i riksdagen om polisfrågor. Jag citerar Avpixlats beskrivning av denna riksdagsdebatt;

”RIKSDAGEN Tidigare idag hölls en debatt om polisfrågor i riksdagen, ett av flera områden regeringen nu vill minska anslagen till. Från Sverigedemokraterna deltog Richard Jomshof som bland annat tog upp massinvandringens konsekvenser i form av splittring och våld i förorterna m.m.

Jomshof kritiserar även rädslan för att gå ut med fullvärdiga signalement på efterlysta gärningsmän – något man lyckas med i resten av världen. Signalement som media inte sällan censurerar, och polisen ibland självcensurerar. Missa heller inte replikskiftet med miljöpartisten Agneta Börjesson – av uppenbara skäl då ni bevittnar spektaklet.”

I riksdagsdebatten klargjorde Richard Jomshof (SD) mycket tydligt kopplingen mellan de senaste årens massinvandring och efterföljande våldsamheter i framförallt förorterna. Polisens tillkortakommanden med den ständigt ökande invandringsrelaterade brottsligheten beror för det första på att polisen och samhället inte har någon ärlig chans, då det hela tiden fylls på med nya invandrare, dvs inget andrum och tid för att möjliggöra integrering av de redan befintliga invandrarna. För det andra har och får inte polisen de resurser och befogenheter de så väl behöver för att komma tillrätta med detta ofta explosiva våld i förorterna.

anderssons rekommenderar starkt att lyssna på Richard Jomshof (SD) och även, som Avpixlat råder, replikskiftena med Agneta Börjesson (MP). När man lyssnar på Agneta Börjesson (MP) i riksdagsdebatten är det dock svårt att känna igen sig i hennes beskrivning av verkligheten, då hon ifrågasätter att det överhuvudtaget finns en tilltagande brottslighet i förorterna, och hon uttrycker därför inga åtgärder mot den.

H

tidning3 - Kopia

Riksdagsdebatt om polisfrågor  Avpixlat 2014-02-20 (med länk till dagens riksdagsdebatt)

Några läsvärda kommentarer från kommentarsfälten på Avpixlat;

”Agneta Börjesson MP blir bekymrad av att höra hur det står till i verkligheten utanför Riksdagshuset. Jag blir ännu mer bekymrad över att Agneta Börjesson- och andra verklighetsförnekare med svenska folkets hjälp fått access till Sveriges Riksdag. Mångkulturen och dess konsekvenser Jomshof redovisade skall uppenbarligen uppmuntras till varje pris genom förljugen propaganda i Riksdagen med hjälp av media. Det är djupt ohederligt och odemokratiskt där polisen och SÄPO borde ha ett större intresse och ta större plats i samhällsdebatten. Det är de, brandmän, ambulans och sjukvården bland andra som till sist får städa efter invandrarpolitikens konsekvenser. Kostnaderna för eländet kompenserar finansminister Borg med höjda skatter och andra neddragningar i välfärden för svenska skattebetalare. Hur länge till ska lögnen och bedrägeriet få breda ut sig i Sverige? /Styrso.”

”Strålande Jomshof, du blir bara bättre och bättre. Du talar om det som sker i landet, ligor, upplopp, otryggheten för medborgarna, polisens politiskt bakbundna händer att ej ingripa, 7-klöverns acceptans av den brant stigande kriminalitet. Fortsätt kämpa, vi är med dig, vi ska överraska de kriminella politikerna som uppmuntrar allt större brottslighet och parasitism vid nästa val……/prillan.”

”Agneta Börjesson MP anser att mångkultur är spännande och att allt annat är enfaldigt. Varför i h-lvete bosätter hon sig inte i t.ex. Rosengård eller Bergsjön då? Nej då väljer Miljöpartisten att slå ner sina bopålar på en strandtomt vid Hallandskusten bland uteslutande etniska svenskar! Hur länge skall det få fortsätta att bara de utan medel och resurser med full kraft och tvång skall drabbas av det mångkulturella h-lvetet? /Harold_the_Barrel.”

”Börjessons kommentar om att hon har mött massor med människor som vill utvecklas och är arg på att media svartmålar deras områden. Som Sverigedemokrat säger jag att jag vet att det finns massor av invandrare som vill, men kommer aldrig få chansen pga dagens invandringspolitik. Detta vet många invandrare om och det är därför de blir Sverigedemokrater. Vi är många svenskar och invandrare som har förstått problematiken men sitter man i Sveriges Riksdag med en lön på minst 80 000/månad där det bara finns 6% som lever i verkligheten, resten i en skyddad verkstad så spelar det ingen roll. Den sista idioten är inte född ännu! /Kalasmannen.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: