anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Är detta det mest vinklade TV4-reportaget någonsin?

Orden i rubriken har Gustav Kasselstrand (förbundsordförande SD) kommenterat på Twitter, efter sin föreläsning på en gymnasieskola i Kungsgård. Detta har Avpixlat idag en nyhet om med de inledande orden;

”NORRKÖPING Sverigedemokratisk Ungdom besökte tidigare idag relativt invandrartäta Kungsgårdsgymnasiet. TV4 var på plats och lever upp till “fördomen” om att gammelmedia särbehandlar SD.”

Efter att ha titta på TV4-reportaget är jag benägen att svara ett rungande jaa på Gustav Kasselstrands fråga. Ett mer vinklat och ensidigt reportage har i alla fall inte jag skådat. Demokraturen Sverige har levererat, igen.

H

tidning3 - Kopia

SDU-besök på skola – TV4 snyftar  Avpixlat 2014-02-24

Några intressanta kommentarer till artikeln på Avpixlat;

””Regnar bombar …..”…. ”Förstå att folk har problem i sina hemländer…” 
Men frågan är varför åker ni tillbaka på semester till era hemländer så fort ni får PUT om ni vet att ni har problem och det regnar bombar…??? Och har ni problem i era hemländer varför i hel*e skapa/ta med er problem till ett land som tar hand om er???. /tdurance”

”Det är varken Mellanöstern som region eller vi Svenskar som har orsakat bombregnet över Syrien, det är den arabiska befolkningen som sin vana trogen tar till våldet istället för dialogen. Det är även därför som just arabiska kvinnor så ofta trillar ner från balkongerna här i Sverige nu mer, Mellanösterns folk flyr inte ifrån våldet de tar det med sig hit! /Spyflugan”

””Är det bra att de får komma hit och prata illa om invandrare och invandringen.. ”
Vilken icke intelligent fråga, som dessutom är lögn. Men jag är glad att fler och fler människor ser igenom dessa floskellögner../inrikesministern.”

”För att försvara Sveriges extremt slappa invandringspolitik ska all kritik mot den sablas ner som rasistisk. /Bengt Hermansson.”

”Vi fick i alla fall se att minst 8 elever gapade och applåderade när en annan elev kritiserade Kasselstrand. Titta noga på sekvensen, när övriga 92 inte alls applåderar. Sedan är det under all kritik att huvudpersonen själv, Gustav Kasselstrand, inte fick ge sin syn på saken. Sanningen är obekväm för TV4. /Registrerad af Mattsson.”

”Sanningen är tyvärr att frågan inte är varför folk blir ilska över sanningen nu för tiden, utan varför sanningen alltid varit det som gjort folk ilskna. /SicSemper_Tyrannis.”

”Såklart får man inte höra ett enda ord av vad Kasselstrand sa, utan speakerrösten lägger sig som en våt PK-filt över hela inslaget. /eternit.”

”Typiskt att TV4 intervjuar alla utom Kasselstrand, i ett inslag om just Kasselstrand. Är man så rädda att tittarna ska råka höra sanningen? /Registrerad af Mattsson.

”Fakta är fakta. Det är inte invandrarnas fel utan det är de som låter detta ske som gör fel.Tyvärr så tar många invadrare SD:s politik personligt. Det är invandringspolitiken som är fel i Sverige vilket även drabbar alla invandrare. Hur svårt skall det vara? /Kalasmannen.”

”Jalla jalla Sverige åt alla! /Gymnasist.”

”Kan någon i detta Forum berätta för mig varför det är vår skyldighet att ta hand om alla som är här olagligt och ge dom större rättigheter än vad vi har. Jag måste vara fullständigt dum i kålan men om jag får ett bra svar på detta så skulle jag vara tacksam. Varför skall pensionärerna som straff betala med minskade ersättningar. Finns det någon som kan förklara för mig för ni får ursäkta men jag får inte ihop detta. Varför har dom som inga rättigheter har, har mer rättigheter än vad jag har??? /Hurkul.”

”Varför intervjuas alltid bara ena sidan? Är det detta man svär sin trohet till i kommunistiska journalistskolan? Fega yllekoftluktande idealister hela högen. /svenskahemligheter.”

”TV4 visade upp en aula med skräniga skolungdomar och en pladdrande tv-reporter. Vad hade detta med att SDU skulle framföra sin politik? /bertil.jh.”

”Fulmedia i ett nötskal ! TV4 och SVT visar inte nyhetsprogram i sina kanaler för att förmedla nyheter utan för att LÄRA folket vad de anser vara RÄTT och FEL ! SVT + TV4 = rena rama PROPAGANDAMASKINER /Stupid Sweden.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: