anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad

På Avpixlat kan man idag läsa en nyhetsartikel kring vilken börjar med denna talande text;

”MASSINVANDRINGEN Danske historikern och debattören Morten Uhrskov Jensen, som i november 2013 skrev exklusivt för Avpixlat om danskarnas syn på Sverige, tar idag upp den alltmer okontrollerade invandringen till Europa och dess förödande konsekvenser.”

Detta citat från artikeln sammanfattar väl vad det är frågan om;

”Gemensamt för Afrika och Mellanöstern är att otaliga miljoner önskar att ta sig till Europa, antingen på grund av fattigdom eller till följd av etniska alternativa religiösa stridigheter. Samtidigt växer motståndet i Europa mot det accelererade inflödet.”

H

tidning3 - Kopia

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ytterligare artiklar i frågan;

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några intressanta kommentarer till artikeln på Avpixlat;

”Det största problemet, och det fick jag lära mig på en föreläsning av en missionär som varit i Afrika och kan landet väldigt väl, är att de inte varken kan eller vill begränsa barnafödandet. Det är lite av ett manlighetstecken att ha en stor familj. Ju fler barn man har, desto mer viril är man som karl. Och det gick an om 4 av 5 barn dog innan vuxen ålder. Fruktansvärd människosyn, jag vet. Och förstå mig rätt nu, JAG önskar INTE livet ur dessa barn på något sätt. Det var istället naturens sätt att hålla talen nere.

Så nu då, vi vaccinerar dem, vi ger dem bättre möjligheter, men vi glömmer (eller rättare sagt, DE glömmer) att hålla nere talen. De fortsätter att få barn på löpande band, snart blir det hungerkatastrof och vi skänker mat.

Men förr eller senare kommer resurserna att ta slut. Om vi inte har mat, då kan vi omöjligtvis skänka dem någon mat. Som det är nu, går Afrika från katastrof till katastrof, och så ser de avundsjukt på väst och tänker att vi är så rika, de vill bli lika rika. Därför kommer de på rangliga båtar, kommer med uppdiktade historier om krig, för att få asyl och sedermera bidrag.

Istället borde dessa vara kvar i Afrika, agera för att få frihet och demokrati, börja utbilda sig och bygga upp sina länder. Börja odla mat, bygga sig en industri, exportera, tjäna pengar, och framförallt hålla födelsetalen nere. För som det är nu, bygger de upp en enorm katastrof som kommer att leda till enorma problem, och det värsta är att då måste väst stänga gränserna och låta dem svälta ihjäl. Ett problem de själva skulle kunna lösa om de arbetade för sitt egna bästa istället för att förvänta sig och kräva bistånd av väst. Särskilt som de hela tiden påstår att väst har våldfört sig på deras land, tagit slavar osv. Ja, det har skett, men väst har inte hämtat slavar från Afrika under flera århundranden.

Så nu ska väst hela tiden hjälpa dem, istället för att de hjälper sig själva. Här kommer nationalkänslan in, viljan att jobba för sitt hemland. Något de verkar sakna, och här anses vara rasism. /Max Payne.”

”I Afrika väntas befolkningen öka från 1,1 miljard idag till 2,5 miljarder fram till 2050. I Mellanöstern, exklusive de nordafrikanska länderna, är prognosen för befolkningsökningen inte fullt så dramatisk – 300 miljoner till 2050. Den totalt ansvarslösa familjebildningen förstör för U-länder som inte förstår att maten ska räcka till alla och därför ska man inte skaffa fler än vad man kan försörja! Jag anser det är meningslöst att skicka dem pengar. Lär dem att familjeplanera och spara och arbeta istället. Annars kan de likagärna vara utan alla bidrag! Stoppa båtarna som lägger ut från afrika till lampedusa!!! Därifrån tar de sig naturligtvis till Sverige, de har hört att här blir man försörjd. /Marianne Lidström.”

”Så sent som på 1970-talet talades det mycket om befolkningsexplosionen som hotade jordklotet. Bl a Sverige satsade på familjeplanering/mödravård i u-länderna. Det verkade då vara en lyckad satsning. Sedan försvann allt tal om befolkningsexplosion i världen. Det har kommit fram att det är påven som samarbetat med inflytelserika muslimska ledare världen runt, som satt stopp för familjeplanering. Preventivmedel förbjuds. Detta är en förklaring till att det föds så många barn i många av utvecklingsländerna. Religionerna sätter käppar i hjulet för en ansvarsfull familjeplanering. /Nike999.”

”Ett av problemen är att de trots allt kan försörja så många barn. Problemet är allmosorna i form av spannmålshjälp som gör att de aldrig behöver ta ansvar, ta tag i problemen. Har man bara mat till ett barn kan man bara skaffa ett barn, punkt slut. Vad väst gör är att skapa en ond accelererande bidrags- och spannmålsspiral… I slutänden får de skjuta av djuren på savannerna och plöja upp dessa med en bidragstraktor från väst pga enorm överbefolkning… /Kvaser.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: