anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Var tionde norska våldtagen

På Avpixlat kan man idag ta del av en artikel om en nyligen gjord undersökning, artikeln inleds så här;

”VÅLDTÄKTSEPIDEMIN I Sverige får en alltför stor del av den kvinnliga befolkningen räkna med att någon gång bli våldtagen eller sexuellt trakasserad. Och enligt en färsk undersökning från Norge har var tionde kvinna blivit utsatt för våldtäkt.

I norska huvudstaden Oslo konstaterade polisen för ett par år sedan att misstänkta och gripna för överfallsvåldtäkter till 100 procent var icke-västliga invandrare under ett flertal år på raken. Till skillnad från i Sverige var det inget varken polisen eller media hymlade med.

Undersökningen, som omfattar 4 500 personer mellan 18 och 75 – ungefär hälften kvinnor/hälften män, som presenterades idag visar att var tionde norska blivit våldtaget, varav hälften är under 18. Många har aldrig anmält överfallet – bara elva procent.”

Undersökningens resultat är tragiskt, inte minst med tanke på mörkertalet då endast ca 10% av våldtäkterna anmäls. Med tanke på att invandringen av icke-västliga invandrare är flera gånger större i Sverige finns det skäl att misstänka att en motsvarande undersökning i Sverige skulle se minst lika nedslående ut eller värre. Men troligen får vi aldrig ta del av en sådan undersökning i Sverige då det är inte politiskt korrekt att bringa klarhet i vilka förövarna är och berätta sanningen. I Norge har dock inte debatten tystats av den i Sverige så förlamande politiska korrektheten, och där kanske de också förstår att en dylik undersökning är av vikt för att veta hur förebyggande insatser bäst sätts in, för att kunna förhindra eller åtminstone minska dessa hemska brott.

H

tidning3 - Kopia

Var tionde norska våldtagen  Avpixlat 2014-02-26

Undersökning: Var tionde norska våldtagen  DN 2014-02-26

Några intressanta kommentarer till artikeln på Avpixlat;

Det heter inte ”våldtäkt”, det heter ”kulturberikning”. Iaf om man frågar Mats Helin, Thomas Mattsson, Fredrik Reinfeldt, Mona Sahlin med flera. Och ja, det var ironi.

Men verkligen, ska detta behöva ske? Varför ska detta behöva ske? Det fanns en tid man kunde sova obekymrat, man inte behövde låsa dörren, kvinnor kunde gå fredade på gatorna. Nu måste man ha säkerhetsdörr, och våra kvinnor måste gå i sällskap med en man. Detta för att vissa människor saknar impulskontroll, de se en vacker kvinna, de vill ha sex. Sen vad kvinnan vill struntar de i, för hon är bara ”en smutsig hora” i deras ögon. För hon klär sig inte sedesamt.

Så det nya samhället är att VI måste anpassa oss för dem. Sahlin hade beklagligtvis rätt. Vi måste göra så. Vi måste misstänkliggöra varenda en med mörkt utseende. Vi måste misstänka att de är våldtäktsmän och rånare, som vill misshandla oss. Vi måste förstärka våra hem och vara beredda på att allt löst stjäls. Varför? Så Sahlin har fått som hon har velat, vi måste anpassa oss för dem, och det är sorgligt.

Nu vet jag att inte alla invandrare är sådana, och det är just det som är det verkligt sorgliga. För det går ju aldrig att se på dem vem som är reko och vem som är våldtäktsman. Så hellre än att bli lurad måste man misstänka alla, och det gör ju då vårt samhälle så väldigt tråkigt. Och detta på grund av en klick som inte kan bete sig som normala människor, och som det alltid är så synd om, de har haft en jobbig uppväxt, de kan inte komma in i samhället på grund av strukturell rasism, de blev traumatiserade på vägen hit. Så därför ska alla lida för det. Så grattis Mona, du fick som du ville. /Max Payne.”

Om jag inte minns fel så ligger Sverige två i världen på antal våldtäkter, så det borde vara betydligt värre här än i Norge. Men det hör vi inget om i media eller från feministiska rörelsen, alla som utger sig för att vara feminister är uppenbarligen bara en bunt lögnare. Hur många fler kvinnor skall offras på mångkulturens altare innan politikerna vaknar upp och ser verkligheten, och vågar erkänna det tragiska misslyckande som detta mångkulturella och sociala experiment i själva verket representerar. /Cippan.”

”Antalet anmälda våldtäkter i Sverige har ökat med 500% sedan 1980. Vi är idag det i särklass hårdast drabbade landet i Europa. Vad beror då ökningen på? Har den svenska mannen helt plötsligt blivit galen, eller finns svaret i våra grannländers offentliga statistik? (och även jag känner till ”Hagamannen”, obs) Med tanke på norsk statistik, så kanske följande sammanställning ger en del av svaret; http://affes.wordpress.com/200…       /Registrerad af Mattsson.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: