anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Dan Eliassons bristande värderingar

På Avpixlat kan man idag läsa en välskriven insändare som ger flera exempel på hur myndighetspersoner och media sätter sig över demokratin, citat;

”Det är enligt den nya tolkningen av de demokratiska spelreglerna inte fyra procent-spärren som gäller för att man skall vara godkänd som riksdagsparti i folkdjupet, utan det är sossar, vänsterpartister och miljöpartister inom public service som utnämnt sig själva till demokratins överprövningsanstalt. Den resterande delen av den partiindustriella sjuklöverns kartellbildning hakar på eller är tysta inför denna helt öppna pågående demokratiska perversitet. “Ska VI hantera SD som ett vanligt parti?” är en återkommande frågeställning inom journalistkåren. Jag ställer en självklar motfråga “Vem f…n kan ta sig rätten och på vilken grund att INTE göra det”?”

H

tidning3 - Kopia

Dan Eliassons bristande värderingar  Avpixlat, insändare av signaturen Markeramera 2014-03-05

Några intressanta kommentarer till insändaren på Avpixlat;

”Alla människors lika värde är inte det samma som att alla människor skall försörjas på samma nivå. Om det vore så kan vi börja att inför samma kommunalskatt i alla kommuner och samma skatter i alla länder. Alla människors lika värde är inte det samma som att alla måste tycka lika. /Periskop.”

”När en politiker talar om ”allas lika värde”, så är det du som får betala… /Arnold P Fisberg.”

”Vilka som helst kan bilda regering idag bara de inte tar med SD. Vänstern och Moderaterna vore ett alternativ och media skulle stödja dem. Sossarna och Moderaterna ett annat. MP kan ingå i alla alternativ bara inte SD är med. Blockpolitik i traditionellt vänster höger finns inte längre, det handlar om SD eller de andra partierna. /asdf3521.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: