anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Billström kräver svensk flyktingpolitik i EU

Migrationsminister Tobias Billström (M) intervjuades i veckan för tidningen Wall Street Journal, citat;

”Nio EU-länder tar emot 90 procent av alla asylsökande, men de nio länderna börjar tröttna på det.”

Avpixlat har med anledning av Tobias Billström och hans uttalanden idag en artikel, citat;

”MASSINVANDRINGEN Valet närmar sig och de alltmer för svenska politiska förhållanden märkliga uttalanden kommer allt tätare, inte sällan plagierade från Sverigedemokraterna – som försvaret. Nu är det migrationsminister Tobias Billström (M) som inte längre verkar anse att massinvandringen är den vinstlott han och övriga sjuklövern så länge påstått, och kräver att övriga EU-länder antar en mer “svensk” flyktingpolitik.”

H

tidning3 - Kopia

Billström kräver svensk flyktingpolitik i EU  Avpixlat 2014-03-06

Billström: Varje EU-land måste ta ansvar för flyktingar  SVT 2014-03-06

Sweden Wants Rest of EU to Share Refugee Burden  Wall Street Journal intervju Tobias Billström 2014-03-03

Ytterligare artikel i ämnet;

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några intressanta kommentarer till artikeln ”Billström kräver svensk flyktingpolitik i EU” på Avpixlat;

”Vilket ansvar Billström? Sverige och Svenskarna har inget som helst ansvar eller skyldighet att ta hit hundratusentals afrikaner och araber för att dom vill leva ett bättre liv! Nej, låt dessa eventuella flyktingar och lycksökare söka sig till sitt närområde och sina broderfolk i grannländerna -för mitt broderfolk är det sannerligen inte och kommer heller aldrig att bli, för mig är det främlingar med oftast en ytterst främmande kultur och religion som jag inte alls vill se här i Sverige. /gandalv420.”

”It’s interesting that Sweden, with it’s generous and progressive attitude, is now finding it’s own immigration policies difficult to manage. So it decides their own problems are really the result of inaction by others. Pardon me if this seems so typical of the progressive position in general–it’s never that their position is untenable, it’s that everyone else needs to change around them! /kommentar i Wall Street Journal inlagd på Avpixlats kommentarsfält.”

”Pinsamt att komma i elfte timmen och börja oja sig om att invandringen plötsligt blivit ett problem istället för en nödvändighet för att klara välfärden.. Detta har SD påpekat i decennier men tyvärr har regeringar och media mörkat och ljugit folket rakt upp i ansiktet. Att för ett ögonblick tro att alla andra länder har fel borde ge regeringen förtur till Säter.. Detta är unket. SD 2014 för er som fått nog av galenskap!!!! /Tommy.”

”De sista dödsryckningarna hos en minister utan politisk framtid. Billström har agerat som Reinfelts lakej i ur och skur i många år. Därför har han under senare år varit ansiktet utåt för alltmer virriga uppfattningar inom Alliansen dikterade av Miljöpartiets demgoger. Det är väl ganska naturligt att majoriteten s.k ”migranter” söker sig till de länder som ger den bästa ”avkastningen”. Dvs har det bästa socialförsäkringssystemet. Dessbättre finns det länder som inser att landet destabiliseras om för många människor från kulturer avvikande från den egna, med ingen eller ringa utbildning samt i många fall tillhörande organiserad brottslighet eller t.o.m krigsförbrytare får slå sig ner i landet. Ett destabiliserat land faller sönder i klanstrider där den största klanen eller stammen normalt får herraväldet. I Sverige innebär det att majoriteten svenskar får stryka på foten för den största minoriteten vilket innebär att Islam tar över Sverige med hjälp av våra lagar för skydd av minoriteter. Dessa skyddar som bekant inte majoriteten medborgare i landet som kan behandlas hur illa som helst utan konsekvenser vilket vi ser redan idag. Skönt att det finns länder i EU som ser klart och håller kontroll på sin ”migration”. Den som vill ha samma kontroll i Sverige så att de som verkligen behöver hjälp får skydd här och inte som idag i det närmaste bara migranter som kör Mercedes och åker på semester till landet de flytt från en vecka efter PUT, har bara ett val i politiken idag. SD. /Rawhide.”

”Om 15-20 år kommer man att varna barnen i skolan (om det finns nån fortfarande) för den svenska modellen som bottnade i rasism mot sitt eget land, naivitet och bristande ekonomiska och matematiska kunskaper. /nordberg.”

”Det tar aldrig slut.

Det mångkulturella samhället är på väg mot ett totalt sammanbrott.

Massinvandringen som kostar årligen uppskattningsvis mer än 100 miljarder, kanske ända upp till 200 miljarder. Hör och häpna ingen vet säkert hur mycket invandringen kostar.

Invandringspolitiken har aldrig varit efterfrågad av det svenska folket, den är inte på något sätt folkligt förankrad. Invandringspolitiken är ett självständigt verk av den politiska eliten.

Direkt efter valet 2010 ingår Alliansen en överenskommelse med Miljöpartiet om invandringspolitiken. Denna ”efter-valet-politik” fick aldrig väljarna ta ställning till före valet. Att gå till val på en politik för att sedan genomföra en helt annan är bedrägeri.

Invandringspolitiken uppfyller alla kriterier på maktmissbruk under demokratins täckmantel, politiken har aldrig varit efterfrågad eller känd av folkets flertal. Det svenska folket kränktes, förnedrades direkt efter valet av den politiska makteliten och under applåder från de svenskfientliga grupperna.

Den politiska eliten och den mediala åsiktseliten har satt demokratin ur spel.

Sverige befinner sig i fritt fall, vår demokrati är hotad. Vårt skattefinansierade välfärdssystem är under attack, utnyttjas och försörjer invandrargrupper som aldrig har betalt en enda skattekrona.

Massinvandringen sliter sönder Sverige. Var det tänkt att vår välfärd var avsedd för alla människor på jorden? Är det en mänsklig rättighet att få leva i Sverige?

Sverige befinner sig i fritt fall, pengarna är på väg att ta slut.

Vakna Sverige! /carpinus.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: