anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Göteborg: Nya skottlossningar i invandrartäta Biskopsgården

”Trots stora polisinsatser fortsätter de kriminella invandrargängen sina våldsamma stridigheter i Göteborgs förorter. Vid 19.30-tiden på tisdagskvällen var det dags för ännu en skottlossning, denna gång på Klarvädersgatan i invandrardominerade Biskopsgården. Där avlossades ett flertal skott mot en lägenhet. Polisen vill inte uppge vem som bor i lägenheten och huruvida denna person har några kända kopplingar till den kriminella gängmiljön.”  (citat artikel Avpixlat 2014-03-11)

H

tidning3 - Kopia

Nya skottlossningar i invandrartäta Biskopsgården  Avpixlat 2014-03-11

Skottlossning i Biskopsgården  GP 2014-03-11

Några intressanta kommentarer till artikeln på Avpixlat;

”Måste faan vara hemskt att vara Polis i denna stadsdel, även i liknande stadsdelar i våra andra städer. Samhället blir ju bara värre och värre och allt som tidigare generationer och vi byggt upp tillåts raseras på knappt två mandatperioder. Hoppas alla som vill ha ett tryggare Sverige röstar på SD, Svenskar som invandrare för nu är det riktigt illa. /Tommy.”

”Den PK-styrda journalistkåren tiger självklart om detta, vem vill upplysa massorna om att invandringspolitiken är orsaken till detta? Då kanske SD får än fler väljare och kan ju då ”gud förbjude” göra ngt åt vår välsignade invandringspolitik! /Spyflugan.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: