anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

KRÖNIKA: Nu är de riktiga nazisterna här

”Extremvänstern har återigen kidnappat en händelse. Medierna sväljer allt med hull och hår och framställer helgens våldsamheter i Malmö som om det var ett gäng gulliga och fredliga SSUare som blivit överfallna. Detta är långt ifrån sanningen. Det hela handlar om två extremistgrupper på vardera sidan som ständigt jagar och hatar varandra. Som av en tillfällighet (?) sprang medlemmar ur dessa grupper på varandra i Malmö i lördags kväll. Att de bankar på varandra visar tydligt deras brist på kognitiv förmåga. De inser inte att de faktiskt delar slutmål – det totalitära samhället.”

”Nu börjar det sippra fram att de flesta medier ljugit om fakta kring överfallet. Källor inom polisen bekräftar för Expressen att det var vänsterextremister som överföll en grupp från Svenskarnas Parti. I täten för överfallet fanns den kände vänsterextremisten Showan Shattak, som är aktiv i fotbollshuligangruppen Supras Malmö och öppet hyllar Revolutionära Frontens våld mot nazister.”

”Precis som nazisterna vill kommunisterna avskaffa demokratin och rättsstaten.  Båda grupperna arbetar för samma sak: införandet av en totalitär stat. Den ena gruppen vill göra det på biologiska grunder, den andre på tankeinnehåll. Båda utopierna är lika skrämmande och kan bara bestå om våld används, eftersom grundidéerna är så pass verklighetsfrämmande att vanligt folk inte vill ha med dem att göra. Vare sig kommunism eller nazism gynnar folket eller samhället. Det gynnar en utvald elit.”

(CITAT Dispatch International, artikel av Roger Sahlström 2014-03-12)

H

tidning3 - Kopia

KRÖNIKA: Nu är de riktiga nazisterna här  Dispatch International, artikel av Roger Sahlström 2014-03-12

 

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: