anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Ännu en skottlossning i Biskopsgården på onsdagskvällen

”GÄNGSKJUTNINGARNA Stridigheterna mellan Göteborgs kriminella invandrargäng tycks ha tagit ny fart trots omfattande polisinsatser. På onsdagskvällen skedde för andra kvällen i rad en skottlossning i invandrartäta Biskopsgården, denna gång på Höstvädersgatan.”  (citat Avpixlat 2014-03-13)

H

tidning3 - Kopia

Ännu en skottlossning i Biskopsgården på onsdagskvällen  Avpixlat 2014-03-13

Ytterligare artikel om dylik brottslighet;

Nya skottlossningar i invandrartäta Biskopsgården  Avpixlat 2014-03-11

Några intressanta kommentarer till artikeln ”Ännu en skottlossning i Biskopsgården på onsdagskvällen” på Avpixlat;

”Det är trevligt att bo här i Biskopsgården. Alla som lägger sin röst på: Mp, Fp, Kd, S, M, C och V, har verkligen lyckats med att skapa en mångkulturell oas här. Hade vi bott i plåtskjul hade det varit svårt att skilja området från en förort i Mogadishu. Jag gillar också hur PK hela tiden arbetar med att förfina sitt verk, och bara gör det lättare och lättare för fler pensionsräddare att komma hit och berika oss. Man blir ju lite besviken ibland, när man plötsligt inte är enda vita människan på spårvagnen osv. Så det är skönt att veta att dom och deras väljare inte är nöjda än. Om man i framtiden inte får krypa genom underjordiska tunnlar, för att ta sig in och ur området, utan att bli visiterad av beväpnade utomeuropéer, då blir jag tusan förbannad!”

”Det är alltid ”gänguppgörelser” som ligger bakom skjutningar.Den dumme svensken tror då att det alltid är MC gäng eller liknande.Ange vilka gäng det gäller som nu i Malmö då media var snabba att nämna vilka det gällde. /Smartsby.”

”Har redan tappat räkningen om det är Göteborg eller Malmö som leder SM i frivapen utan licens … /loofon.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: