anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Kvarts miljard i kostnader för avvisningsresor

”I asylrekordlandet Sverige får nästan alla stanna. Antalet avvisningar minskar trots att asylströmmarna till landet ökar. Något som paradoxalt också ökar är Migrationsverkets (läs: skattebetalarnas) kostnaderna för avvisningsresor.

Förra året spenderades 241,6 miljoner kronor på avvisningsresor, jämfört med 192,7 miljoner 2011. Antalet specialchartrade flygplan har på bara ett år ökat från 100 till 170 stycken. I februari förra året sattes ett kostnadsrekord för avvisningsresor från Sverige. Då chartrade Migrationsverket en Boeing 737-800 för att flyga fem asylfuskare till Afghanistans huvudstad Kabul. Kalaset gick på 271 000 kronor per avvisad. Till detta kom lön och traktamente för personal. Notan hamnade totalt för denna enda avvisningsresa på i runda slängar 1, 5 miljoner kronor.”

(CITAT artikel Avpixlat 2014-03-14)

H

tidning3 - Kopia

Kvarts miljard i kostnader för avvisningsresor  Avpixlat 2014-03-14

Ökad kostnad för avvisningsresor  Expressen 2014-03-14

Ytterligare artiklar i ämnet;

Billström kräver svensk flyktingpolitik i EU  Avpixlat 2014-03-06

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Några kommentarer till artikeln ”Färre avvisas, ändå ökar kostnaderna för avvisningsresor” på Avpixlat;

”Frågan är om de PK-skadade -de som till varje pris vill förstöra Sverige- inte MEDVETET låter dessa kostnader skena. Om priset för hemresan är enorm så blir det indirekt ett argument att låta dem stanna: ”-Jaha, nu är dom ju redan här… Att skicka tillbaka dem kostar miljoner, då kan de lika gärna få vara kvar..”

►Kom ihåg att massinvandringen till Sverige inte styrs av ett engagemang för de verkligt utsatta. Nej, invandringen är bara ett sätt för övervintrade kommunister och andra hatare av den sekulära demokratin att slå sönder samhället. Invandrarna är inte här för att de behöver hjälp eller för att ”rädda pensioner”. De är här därför att de är bärare av en kultur som är väsensskild från vår egen och för att de (som grupp) vägrar att integrera sig. De är här för att indirekt göra jobbet som Stalin och Mao misslyckades med: -Att begrava väst.

►Hur kan man annars förklara att asiatiska invandrare med riktig flyktingstatus utvisas utan vidare spisning, samtidigt som migrationsverket AKTIVT hjälper MENA-folk att ljuga ihop egna asylhistorier…

►Hur kan man annars förklara att Sverige inte gör några kontroller överhuvudtaget? Idag räcker det att ha MENA-utseende och säga att man kommer från Syrien för att få PUT. Och allt detta medan riktiga flyktingar som är för fattiga, sjuka och maktlösa för att ta sig till Sverige dör som flugor i diarré och kolera.

Så länge det är MENA-folk som kommer så hålls dörrarna öppna. Allt svammel om ”flyktingar” och ”allas lika värde” är bara en fasad för att övertyga Sveriges alla nyttiga idioter. Det enda som räknas är att få in så många som möjligt, så länge de tillhör rätt kategori. /ichthyostega.”

”271,000 kr per person och detta bara för flygkostnader..!!?? Om vi sedan räknar vad handläggningskostnader, asylboende, advokatkostnader, tolk-kostnader, lön för personalen som följde med och deras dagpenning under vistelsen i Sverige,så ligger siffran närmre en halv miljon per person. Har dom styrande i detta stackars gudsförgätna land fullständigt tappat all vett och sans? /Tonfisken.”

”Sverige behöver egentligen införa ett TOTALT STOPP i denna Bidragsinvandring. för att ordna upp dom problem som uppstått inom landet. Ingen kan må bra av att fylla på dessa problem varje dag, INGEN ! absolut ingen. Är det tänkt att dessa förorter skall vara förvaringsplatser för allt framtid ! eller hur ser den politiska 7 klöverplanen ut? /RandigeKalle.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: