anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Se igenom den stora skendebatten

”Det finns enormt starka intressen bakom det demokratins förfall vi upplever och det gäller att inte bli lurad av den falska fasad vi ser utan att istället hålla ögonen på vilka det är som bygger upp den och konstruerar den. Det handlar inte ett dugg om “främlingsfientlighet” eller “rasism”. Allt handlar om makt och kontroll i försvar av inpinkade revir och privilegier där skendebatten skall dölja de bakomliggande motiven och intressena.”

”Journalister som yrkesgrupp ser nätet som ett hot mot deras makt, inflytande och relevans. I slutänden slåss de för att behålla sina jobb. Därför deltar de, oavsett politisk åskådning, gärna i förtalet och misstänkliggörandet av forum som drar till sig de läsare de vill ha för sig själva, och Avpixlat är därför en svår konkurrent på flera sätt för dem. Avpixlat vinner förtroende hos sina läsare genom att vara tydlig och ärlig med vad sidan står för och fokuserar på händelser och fakta som våra mainstream-journalister inte berättar och inte heller förklarar varför de inte berättar för sina läsare. Alla som läser Avpixlat vet därför (eller lär sig snabbt) att information om invandringspolitiken inte blir fullständig om de inte samtidigt läser på de sidor som kompletterar mainstream-medias rapportering.”

”För vänstern är hela deras plattform för makt och inflytande hotad av att vi läser och diskuterar allt mer på nätet direkt medborgare emellan utan deras journalister som mellanhand. Vänsterfascismen har ju ingen annan plattform att agera på och blir därför oerhört frustrerade och desperata när allt fler vänder etablerad media ryggen. För vem läser deras egna hemsidor och bloggar? Utan tillgång till SVT, Expressen och Aftonbladet är de totalt rökta.”

”Våra riksdagspartier – som vi borde döpa om från sjuklövern till det stora partimonopolet – vet att de inte har folkligt stöd för den förda invandringspolitiken och många av deras väljare är på vippen att byta parti bara på grund av denna politik. Politiken förs utifrån strategin “det går så länge det går” och denna besuttna industri i riksdagen tror sig nu tjäna på att hoppa på det förtryck, de hot och den stora skendebatt om rasism och främlingsfientlighet som journalistindustrin försöker lura oss med. De har gjort en grym felbedömning och underskattat svenska folkets intelligenskvot och kanske förväxlat den med journalisternas.”

(CITAT Avpixlat, insändare av signatur ”Markeramera” 2014-03-14)

H

tidning3 - Kopia

Se igenom den stora skendebatten  Avpixlat, insändare av signatur ”Markeramera” 2014-03-14

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: