anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Australien satsar mångmiljardbelopp på att stoppa illegal invandring

”Australien har under senare tid satt på sig hårdhandskarna för att stoppa illegal invandring till landet, vilken ofta sker via båtar från Sydostasien. Nu spenderar man mångmiljardbelopp på drönare som ska patrullera haven för att upptäcka båtar som försöker smuggla illegala invandrare till Australiens kust.”

”Den illegala invandringen sjövägen sker ofta i dåliga och små båtar som dessutom är kraftigt överlastade. Risken för drunkningsolyckor är stor. Genom att skicka signaler om att det inte är lönt att anträda en farofylld resa för att ta sig till Australien illegalt kan många liv räddas.

Australien, går precis som andra länder, t ex Kanada, rakt motsatt väg jämfört med Sverige vad gäller illegal invandring. Australien förstår att illegal invandring skapar stora problem, inte minst ekonomiska och säkerhetsmässiga eftersom man inte vet vilka som befinner sig i landet och med vilka syften. Det kostar även alltid samhället pengar på olika sätt. Medan vissa svenska partier, politiker och journalister förespråkar helt öppna gränser för Sverige gör alltså Australiens nuvarande regering det rakt motsatta genom att täta gränserna ännu mer.”

(CITAT Avpixlat 2014-03-16)

H

tidning3 - Kopia

Australien satsar mångmiljardbelopp på att stoppa illegal invandring  Avpixlat 2014-03-16

Ytterligare artiklar i ämnet;

Kvarts miljard i kostnader för avvisningsresor  Avpixlat 2014-03-14

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: