anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Granskning Sverige granskar Jerzy Sarnecki

”Kriminologen Jerzy Sarnecki är ett välbekant namn för Avpixlats läsare. Titt som tätt dyker han upp med sina politiskt korrekta men illa verklighetsförankrade tankar kring brott och straff, framför allt när det gäller att på ett närmast foliehattskonspiratoriskt sätt förklara bort invandrarkriminaliteten som en funktion av massinvandringspolitiken och i stället skylla den på att rättsväsendet särskilt letar upp invandrare och dömer dem för brott. Sarnecki är också en flitigt anlitad utredare åt svenska regeringar med skiftande partifärg. Nya radiosatsningen Granskning Sverige har tagit en närmare titt på Sarnecki.”

(CITAT Avpixlat 2014-03-16)

H

tidning3 - Kopia

Granskning Sverige granskar Jerzy Sarnecki  Avpixlat (med länk till radioprogrammet) 2014-03-16 

Några intressanta kommentarer till artikeln på Avpixlat;

”Att Jerzy håller sig kvar i rampljuset beror på att det inte finns ngn annan kriminolog som hävdar att invandringspolitiken inte skapar kriminalitet! Om det nu har undgått någon så har Nationalekonomerna som hävdar att invandringspolitiken är bra och lönsam för Sverige helt försvunnit ifrån Svensk media, det finns helt enkelt inga ekonomer som hävdar detta idag! De som påstår detta idag är uteslutande självutnämnda experter vilka alltid påstår detta i forum och samband där det inte går att bemöta deras påståenden, detta beror självklart på att de vet att de skulle vara chanslösa i en saklig debatt. Frågan är hur länge till som väljarkåren köper lögnerna om invandringspolitiken, när folk väl förstår så kommer den politiska kartan i Sverige att förändras radikalt! /Panzarhunden.”

”Media,politiker och resten av pk-Sverige har köpt Jerzy Sarneckis mytomaniska förklaringar sedan länge av en enda anledning. Det passar deras politiska syften och agendor. Angeles Bermudez Svankvist,AMS f.d generaldirektör är en annan invandrare som staten köpte för att ”snacka skit”,men hon var så usel att man var tvungen att avsätta henne. Dom vet säkert att den här virrpannan egentligen inte talar sanning utan enbart rabblar det som ger bäst betalt för sin ”forskning” och mest mediatid. Han är vad man kan säga,”Statens nyttiga idiot”. I Tyskland eller England som exempel hade han fått sparken redan för 20 år sedan. /Karl_Astrid.”

”Tack till Granskning Sverige! Jerzy Sarnecki är inte brottsforskare. Han är vänsterideolog . Köpt med en professorstitel för att leverera passande ”statistik” till politikerna. Sarnecki är bara en äldre Arnstad… /Vendela.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: