anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

JK inleder förundersökning mot Thomas Mattsson

”ÅSIKTSREGISTRERINGEN Justitiekanslern inleder förundersökning mot Expressens chefredaktör Thomas Mattsson efter tidningens samarbete med vänsterextrema Researchgruppen för att åsiktsregistrera tusentals svenskar.”

(CITAT Avpixlat 2014-03-18)

H

tidning3 - Kopia

JK inleder förundersökning mot Thomas Mattsson  Avpixlat 2014-03-18

Några intressanta kommentarer till artikeln på Avpixlat;

”Här ser vi mannen, som förföljer åsiktsfriheten i Sverige. Den mannen, som med kamerateam bankar på människors dörrar med sina angrepp! Utan hänsyn till att han begår enorma kränkningar av demokratin ! Den mannen som hänger ut människor med andra åsikter än sina egna för offentlig avrättning i media! /RandigeKalle.”

”Jag hoppas verkligen att de 6 200 i åsiktsregistret får upprättelse. Det Expressen gjorde, tillsammans med vänsterextremisterna, var inte värdigt en demokrati. En skandal som borde leda till indraget press-stöd. Men knappast i den Svenska så kallade demokratin tyvärr…”

”Thomas Mattsson chefsredaktör för en av Sveriges största tidningar lierar sig aktivt med dömnda kriminella med uppsåt att åsiktsregistrera och förfölja svenska medborgare . Hur lågt kan man sjunka Thomas Mattsson? Har du ingen som helst moral? /candidavoice.”

”Man får verkligen hoppas på att JK:s utredning leder till ett resultat som innebär att yttrandefriheten stärks och att vissa tidningar med en svans av oseriösa individer på vänsterkanten får en rejäl knäpp på näsan. Att inte kunna delge andra sina åsikter anonymt och dessutom att privatpersoners ekonomi utan vidare lämnas ut av statliga myndigheter via privata företag är under all kritik. Sker det inte en radikal förändring så har vi passerat George Orwells visioner i boken 1984 med råge. Demokrati är en bräcklig företeelse och måste ständigt återerövras. För tillfället har vi ett enormt underskott vad det gäller demokrati i Sverige. /OlofdeGothia.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: