anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

100 miljoner extra till massinvandringen

MASSINVANDRINGEN Utöver att 19,2 av 21,7 miljarder kronor i “ökade och oplanerade utgifter” sedan regeringens höstbudget går till migration och integration, anslås nu ytterligare 100 miljoner kronor i vårbudgeten för nyanlända flyktingar.

(CITAT Avpixlat 2014-03-19)

H

tidning3 - Kopia

100 miljoner extra till massinvandringen  Avpixlat 2014-03-19 

Ytterligare artiklar om invandring;

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några intressanta kommentarer till artikeln ”100 miljoner extra till massinvandringen” på Avpixlat;

”Ullenhag lovar ännu mer pengar till den misslyckade invandringspolitiken, inte en reflexion över detta vansinniga projekts vara eller inte vara.”

”Jag utgår ifrån att dessa 100 miljoner inte finns i statskassan, utan måste lånas från framtida svenska generationer. Det går inte att stjäla mer pengar från vård, skola och omsorg. Likadant är det säkert med pengarna till den plötsliga satsningn på försvaret. Med andra ord växer den svenska statsskulden med raketfart. /gubbenibyn.”

”Sveriges ungdomar , arbetslösa , sjuka och äldre är grundlurade av regeringen. Invandringen har förstört Sverige och bara medfört problem. SD en självklarhet i samtliga val. /63BE.”

”De rögröna och Alliansen håller på med hitte-på problem. De tillsammans med media försöker beskriva en homogen politisk situation som vore detta det enda valet för boskapen i september. De t o m håller ihop och kan tänkas valsamverka om valet går ”snett”. Det är naturligtvis logiskt. Att någon annan än dessa sju partier skulle få insyn i den makabra migrationspolitiken och vad skattebetalarna betalat för denna vore förödande både för dessa sju partier men minst lika mycket för dagspressens ”journalister”. Det får bara inte hända att svenska folket skall få veta kostnaden för de senaste åtta årens helt okontrollerade migrationspolitik. Hade det varit på 1700-talet hade de fått straff de förtjänat. Det vet de. Därför håller de ihop. /Jurkbeerj.”

”Intressant att det kallas ”oplanerade utgifter” när de är exakt motsatsen, dvs planerade. /andreasm.”

”Pengarna skall gå att bygga om bostäder till flyktingar med särskilt behov, tex handikapplägenheter.I veckan kom beskedet att det inte finns pengar att bygga om lägenheter till våra äldre, därav blir det mycket svårare för dom gamla att klara sig! Vad fan skall man säga??? /vem skall betala.”

”Jag har röstat S sedan 86 samma med mina föräldrar som röstat på dem sedan 60-talet. Dem har ändrat sig dels för dem känner sig inte trygga, vågar inte gå på kvälls promenad längre för rädd att bli rånade.Denna massinvandring har gjort så mycket elände i Sverige så man kan knappt tro att det är sant. För några år sedan hade jag inte ens tankarna på att rösta SD. Nu finns det inget annat val. /Joe.”

”Pojken med guldbyxorna. Hur skall vi få stopp på vansinnet med våra skattepengar. Måste det till en landsomfattande kampanj med verklig redovisning om hur mycket Ullenhag har och kommer att kosta Sverige och samtidigt göra en grundlig undersökning över vilka krafter som ligger bakom Migrationsverkets källa av kapital som dom öser över invandringen. Reinfeldt och Borg måste vara landets största förrädare i modern tid som för landets invånare mot fattigdom och misär. Hur länge orkar vi betala för att ta hand om världens alla lycksökare som fritt strömmar in i landet?? /Arzt1.”

”1994 tog man 260 miljarder från svenska folkets sparade pengar i pensionssystemet!  Det motsvarar över 560 miljarder med 5% ränta! Den totala statsskulden uppgår till närmare 2 TUSEN MILJARDER o man fortsätter att skuldsätta kommande generationer rakt ner i avgrunden! Svenska politiker lånar idag 24 miljoner/dygnet eller 10 miljoner/timmen ! med att köpa in denna absurda Massinvandring! Dessa pengar satsas på Bidragsinvandringen, som håller på att förinta hela Välfärdssamhället! Hade 7 klövern haft ansvar för En familj, hade Kronofogden för länge sedan hämtat in dessa Roulettspelande politiker o överlämnat ärendet till Psykvården via polisen! Den 14 September måste detta Vansinne få ett slut! /RandigeKalle.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: