anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

SCB: Antalet asylsökande från Syrien har fördubblats

”MASSINVANDRINGEN Idag släppte Statistiska Centralbyrån mer statistik över massinvandringen till Sverige under 2013, då drygt 54 000 personer sökte asyl och var tredje av dessa var syrier. I både gruppen asylsökande och invandrare var syrier den dominerande nationaliteten. Dessutom är det en klar överrepresentation av män som kommer till Sverige, 64 respektive 36 procent. Utöver 54 259 asylsökande invandrade även 115 845 personer, där anhöriginvandring fortfarande utgör den största orsaken för utomnordiska medborgare.”

(CITAT Avpixlat 2014-03-20)

H

tidning3 - Kopia

SCB: Antalet asylsökande från Syrien har fördubblats  Avpixlat 2014-03-20 

Ytterligare artiklar om invandring;

100 miljoner extra till massinvandringen  Avpixlat 2014-03-19 

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några intressanta kommentarer till artikeln ”SCB: Antalet asylsökande från Syrien har fördubblats” på Avpixlat;

”Hade Sverige haft få kvotflyktingar och få asylinvandrare, hade det inte varit några problem att ta emot några tusen asylsökande för tillfälligt uppehållstillstånd. Men som ni alla vet ser inte Sverige ut på det sättet. Vår stora invandring av fattiga outbildade/analfabetiska människor från odemokratiska, förmoderna och patriarkala stam-/klansamhällen hotar idag vår förmåga att upprätthålla vårt sekulärt demokratiska välfärdssamhälle. /Nike999.”

”54 000 kan verka lite om man jämför med hela landets befolkning. Det är ca 0,6% av hela befolkningen. I verkligheten är det dock en enorm mängd människor om man börjat titta på siffrorna noggrannare. Gällande logistiken och boende är det befolkningsökningen som är avgörande. 2012-2013 ökade Sveriges befolkning med 89 000 personer enl. SCB. Största delen av ökningen är vuxna (invandrare). Detta motsvarar en stor stad i per år och överskrider t.ex. den årliga bostadsproduktionen i hela landet med över 100%.

Rent logistiskt kan Sverige inte ta han om denna mängd människor. Det betyder ett underskott om tiotusentals lägenheter per år, tiotusentals nya bilar på vägarna varje år, tiotusentals nya kunder i kollektivtrafiken osv. osv. Underskottet syns i att staten handlar upp skolor, hotell och slott till asylanter, bostadspriserna skjuter i höjden och unga får bo hemma pga. de höga kostnaderna.

Gällande utgifterna kan vi titta t.ex. på de 54 000 asylanterna som i praktiken alla är arbetslösa i flera år efter att de kommer till Sverige. Om en asylant kostar anspråkslösa 10000 kronor i månaden i utgifter (boende, uppehälle, bidrag, skolning etc.) drar man på sig tilläggskostnader om 6,5 miljarder kronor i året. I verkligheten ligger väl utgiftsökningen närmare 10 miljarder i året när man räknar in alla kostnader för den ökade invandringen. Detta är en grym räkning i ett land som redan har ett av världens högsta skattetryck och var stambefolkningen redan nu arbetar mer än komparativa länder.

Det är helt klart att om Sverige fortsätter på den valda linjen kommer landet att gå i konkurs. Det finns ingen möjlighet att den svenska befolkningen skulle kunna betala dessa enorma alltid ökande utgifter. Helt omöjligt! Därför säljer regeringen ut statlig egendom, skär ner i de offentliga tjänsterna och försvaret och börjar på nytt höja skatterna. När allt är utsålt och tjänsterna försvunna är det bara att deklarera Sverige bankrutt. /Hades.”

”Enligt Eurostat är Sverige tredje största mottagare av asylsökande, efter Tyskland och Frankrike. Omräknat till antal per miljoner innevånare, hamnar vi på andra plats, efter Malta. Inom Norden är vi i särklass ”bäst i klassen” eftersom vi ensamma tar emot mer än dubbelt så många asylsökande som övriga Norden tillsammans. 15 gånger fler än Finland. Men, det kostar att ligga på topp. 200 miljarder per år, som vi skulle kunna använda till våra äldre, vården och försvaret. SD 2014 för en ansvarsfull invandringspolitik ! /Leif Ohlsen.”

”Enligt Fridolin (Mp) så handlade det ju ” bara om några Syrier” sist han försvarade massinvandringen mot Åkesson. Snacka om att handskas vårdslöst med sanningen. En medelstor Svensk stad med Syrier som skall försörjas i snitt 10 år kommer hit. Fridolin skall sluta ljuga i TV som alla andra miljöpartister. /Karl_Astrid.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: