anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Jag punkterar ”Oss alla”:s debattinlägg i DN

Jag tvekar på att det är speciellt många svenskar som tror på ett enda argument av det som presenterades i DN idag. En grupp som kallar sig ”Oss alla” har fått ett debattinlägg publicerat i DN som innehåller en rad felaktigheter och lögner, och jag tänkte jag ska gå igenom dessa punkt för punkt, med mycket referenser till forskning och andra skribenter som redan uttalat sig i frågan.

CITAT Ted Ekeroth (SD) blogginlägg 2014-03-21

H

tidning3 - Kopia

Jag punkterar ”Oss alla”:s debattinlägg i DN  Ted Ekeroth (SD) blogginlägg 2014-03-21 

Ytterligare artiklar som bemöter debattinlägget i DN;

SD-Kuriren granskar: Oss Allas påstådda punktering av påstådda myter om invandringen  Paula Bieler och Linus Bylund (SD) artikel 2014-03-24

SDU bemöter DN-artikel: Massinvandring eller välfärd?  Jeff Ahl och Gustav Kasselstrand (SDU) artikel 2014-03-24

”Undermålig rapport motar inte främlingsfientligheten”  DN, Tino Sanandaji artikel 2014-03-27

Tino Sanandaji sågar Oss Allas propaganda  Avpixlat 2014-03-27

Ytterligare artiklar om invandring;

SCB: Antalet asylsökande från Syrien har fördubblats  Avpixlat 2014-03-20 

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER”  NEO, intervju med Niall Ferguson nr 5/6  2013

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några läsvärda kommentarer till artikeln ”Tino Sanandaji sågar Oss Allas propaganda” på Avpixlat;

”Det är ju fruktansvärt skrämmande att politiker inte vill lyssna till nationalekonomer när det kommer till invandringsfrågan. Men uppenbarligen så är det viktigare att vara PK än att ta ansvar för Sveriges välfärd. Tack Tino för att skriver sanningen! /skapadebatt.”

”Frågan är hur mycket situationen måste förvärras innan Sverige blir redo att dra fram problemen i ljuset och ta ett första steg mot att lösa dem. Svaret är aldrig så länge den verklighetsförnekande 7-klövern sitter på makten! Sanandaji har i artikel efter artikel påpekat lögnerna och människorna bakom dom men, har han någonsin fått utrymme och tillträde till vårt oberoende och opartiska SVT.s ”expert-soffor”??? Den vidrigaste medlöparen kallar sin organisation för LO och dom påstår på allvar att dom står på arbetarnas sida, att det är dom man slåss för..fy fan alla lättlurade knegare så rökta ni är..VAKNA!!! /Kent Bergström.”

”Kanada har stor invandring men selektivt och restriktivt satsar Kanada på högutbildade som direkt får jobb och assimileras. Mao, Kanadas system är uppbyggt för viss typ av invandring som direkt bidrar men som samtidigt stoppar annan typ av invandring som belastar. /Björn Norström.”

”Detta land där det var fult att ljuga när jag växte upp, är nu så förljuget och genomkorrumperat att man inte vågar tro på något som kommer från etablissemanget. Förr var det nästan bara väderprognoserna man inte kunde lita på. Nu ljugs det om allt. Framförallt om mångkulturens lyckobringande effekter och om det enda partiet, SD, som vågar tala klarspråk om problemen… /Vendela.”

Tack, Tino för att du än en gång sopar banan med alla dessa lögner som vänsterdårarna försöker sprida om massinvandringen. Även Harvardprofessorn Niall Ferguson diskuterar problemet med den bristande integrationen av invandrare i Skandinavien och i synnerhet Sverige. Han säger att detta är ”…en central utmaning för den skandinaviska välfärdsmodellen. Detta riskerar att utvecklas till en verklig kris, till och med ett hot mot stabiliteten i ett land som Sverige…” Exakt vad vi Sverigevänner hela tiden försöker påvisa. Ferguson säger också att:

”Kanske är hela strategin bakom att öppna dörrarna för asylsökande det
enskilt största misstaget i Skandinaviens moderna historia.”

Ja det håller vi med om. Ferguson anser alltså att man aldrig ens skulle ha börjat släppa in asylinvandrare från främmande kulturer i Skandinavien!

http://magasinetneo.se/artikla…   /sunnyman6.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: