anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Vänsterextremister belönade med guldspade

MEDIAL EXTREMISM Vänsterextrema och kriminella Researchgruppen mottog ikväll guldspaden tillsammans med Expressen för sin åsiktsregistrering av tusentals svenskar och uthängning av icke-offentliga privatpersoner.

Tydligare än så här, förutom att sympatier för de rödgröna partierna och Miljöpartiet i synnerhet är grovt överrepresenterade bland svenska journalister, blir vänsterextremismen och medias täta allians knappast.

Extra anmärkningsvärt blir det med tanke på att JK nyligen beslutat att inleda en förundersökning mot Expressens chefredaktör Thomas Mattsson, Datainspektionen ska granska Researchgruppens kreditupplysningar på hundratals ur registret samt att Disqus i USA överväger rättsliga åtgärder. Dessutom har Mattsson ett enskilt åtal att vänta – lite drygt 50 000 fattas nu tills målet på 500 000 är nått.

(CITAT Avpixlat 2014-03-22)

H

tidning3 - Kopia

Vänsterextremister belönade med guldspade  Avpixlat, artikel 2014-03-22

Några tänkvärda kommentarer till artikeln på Avpixlat;

Att man får en ”guldspade” för att ha trakasserat privatpersoner som endast har uttryckt sin oro över Sveriges katastrofala invandringspolitik är helt horribelt. Detta pris inget annat än en beställning av Expressen för att om möjligt minska risken för ett enskilt åtal mot gangsterledaren själv Thomas Mattsson.

”Priset” kommer även att legitimera fler och våldsammare attacker mot Sverigedemokrater när man uppmuntrar ickedemokratiska och rättsvidriga metoder på detta sätt. Fy fan vilket vidrigt land Sverige blivit!!! /Doktor_Pillerman.”

Man ser tydligt att det är rena statsimetoderna man kör med från media, sådan utstuderad metod för att ”få med sig kollektivet”. Försöka få folk att tro de står för sanningen i samhället när de i själva verket är de största lögnarna. Media i Sverige är inget annat än en stor hjärntvättmaskin, och den är på hela tiden, dygnet runt. Förhoppningsvis är det alltfler människor som väljer bort media. Jag bojkottar tidningarna, tittar på TV högst ett par gånger i veckan. Vill jag bli uppdaterad med trovärdiga nyheter går jag till utlänsk media och AP, Fria Tider m.fl. /Tricky Dick.”

”Helt makalöst! En gång i tiden belönades journalister för att man granskat makten, nuförtiden belönas ”journalister” för att man granskat medborgarna. /Lars_P.”

”Medborgarna räknas numera endast som ett problem som ständigt måste kontrolleras och bevakas. Vi ska konsumera och hålla käften, det är vår enda roll. Till sin hjälp har näringslivet herr Mattsson och vänsterextrema för att göra det smutsiga jobbet. Det skulle jag vilja kalla början till en gangsterstat. /Det svenska psyket.”

”Det är klart att vänsterextremister ska hyllas och belönas när de åsiktsregistrerar och slår ut demokratin: Deras gamla läromästare I STASI hade haft tårar I sina ögon av stolthet. /Dr_Derivatives.”

”När sanningen sägs räds makten. /Urban Gustafsson.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: