anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Islamkonvertit i USA åtalad för planerad terrorism

USA / TERRORISM En amerikansk 20-åring som nyligen konverterat till islam har blivit anhållen vid gränsen mellan den amerikanska delstaten Washington och den kanadensiska provinsen British Columbia för att ha deltagit i al-Qaidaplaner att utföra ett terroristdåd i tunnelbanesystemet Los Angeles, Kalifornien.

FBI hade infiltrerat verksamheten där Nicholas Teausant utan vetskap kommunicerade med FBI och gav kritisk information om det planerade dådet. Vidare har Nicholas Teausant skrivit på Internet-forum att han vill se USA gå under och att han vill delta i kriget i Syrien tillsammans med terrororganisationer där.

Virginia Teausant, Nicholas farmor, berättade att Nicholas blev medlem i “någon muslimsk religion” och att familjen inte var positiv till det.

Återigen visar det sig att islam har en mycket stark påverkan på människor och en kallelse som direkt kan leda till terrorism. Man kan rimligtvis ställa frågan varför en ung amerikansk man som Nicholas först konverterar till islam innan han börjar sin terroristbana, med tanke på att islam påstås vara “fredens religion”.

Detta blir den tredje terroristrättegången i Nordamerika med muslimer som åtalade under mycket kort tid, två av vilka är kopplade till al-Qaida. De två andra rättegångarna, vilka Avpixlat rapporterat om tidigare, går av stapeln i Kanada.

(CITAT Avpixlat 2014-03-24)

H

tidning3 - Kopia

Islamkonvertit i USA åtalad för planerad terrorism  Avpixlat 2014-03-18

Fler artiklar och nyheter om extremistiska islamister och attentat;

Många kristna dödade i muslimsk massaker i Nigeria  Avpixlat 2014-03-18

Invandrad kanadensisk journalist varnar för ökad radikal islam  Avpixlat 2014-03-16

Islam akut hot mot Väst enligt invandrad muslimsk professor i Kanada  Avpixlat 2014-03-13

Muslimsk hatpredikant inbjuden till Sverige igen  Avpixlat 2014-03-12

Många döda i ny muslimsk terrorattack i Nigeria  Avpixlat 2014-03-05

Muslimska Boko Haram mördade över 40 skolelever  Avpixlat 2014-02-25

Några läsvärda kommentarer till artikeln ”Islamkonvertit i USA..” på Avpixlat;

”Det islamistiska hatet mot Sverige är knappast mindre. Hur många tidsinställda dödsmaskiner planerar att spränga människor i luften här? Har Säpo koll på dem, eller slinker de igenom kontrollen som självmordsbombaren Taimor Abdulwahab..? /Vendela.”

”Filosofen och hjärnforskaren Sam Harris:

”Väldigt få av oss ligger vakna om natten rädda för amishfolket. Och det beror inte på slumpen. Även om jag inte tvivlar på att amishfolket missbehandlar sina barn, genom att inte utbilda dem, så är det osannolikt att dom flyger flygplan in i byggnader. Det är tabu att notera att alla religioner inte lär ut samma saker. Alla religioner är inte lika kloka, och när dom ibland lär ut samma saker, så gör dom det inte lika bra. Var är alla tibetanska buddistiska självmordsbombare? Ja, om du nu för ett ögonblick tror att det våld vi ser i den muslimska världen, orsakats av den israeliska ockupationen, och våra missöden i Irak – så bör vi också se tibetanska buddistiska självmordsbombare. Tibetanerna har genomlevt en precis lika brutal ockupation, och långt mer cyniskt, än något som vi, britterna eller israelerna, åsamkat den muslimska världen. Något i stil med en miljon tibetaner har dött sedan den kinesiska ockupationen. Men var är alla horder med tibetaner som tar till gatorna och kräver kinesiska civilas blod? Vart är alla tibetaner som spränger sig i bitar på kinesiska bussar, bröllop, i skaror med barn, och framför Röda Korsets och FN:s kontor? Det sker inte. Och det är heller inte troligt att det skulle göra det.

Det finns en ‘Fredens religion’ i den här världen, men det är inte islam. Att kalla islam ”Fredens religion” som vi ständigt hör, det är en makalös vanföreställning.

Jainismen är dock en ‘Fredens religion’. Själva kärnan i jainismen är ickevåld. Gandhi tog sin ickevålds-filosofi från jainister, och ju mer knäpp du som jainist blir, desto mindre behöver vi andra oroa oss. Jainistiska extremister är… de är faktiskt paralyserade av sin pacifism. Jainistiska extremister kan inte lyfta ögonen från marken när de går, utifall att de skulle råka trampa på en myra. De filtrerar varje klunk vatten dom tar genom osttrasa, så att de inte ska råka svälja, och därmed döda, en insekt. Jag behöver kanske inte tillägga att de är vegetarianer.

Så problemet är inte religiös extremism, eftersom extremism inte är ett problem om din kärnövertygelse verkligen är icke-våld. Problemet är heller inte fundamentalism… det enda problemet med islamisk fundamentalism – är islams fundament.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: