anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Granskning Sverige granskar våldtäkterna i Sverige

VÅLDTÄKTER Nystartade radioinitiativet för granskande samhällsreportage, Granskning Sverige, granskar i sitt senaste program de många våldtäkterna i Sverige.

CITAT Avpixalt 2014-03-25

H

tidning3 - Kopia

Granskning Sverige granskar våldtäkterna i Sverige  Avpixlat (med länk till radioprogrammet) 2014-03-25

Ytterligare artiklar senaste månaden om våldtäkter;

Flicka sexuellt trakasserad av påstridig somalier  Avpixlat 2014-03-22

Tonårsflicka överfölls av utländska män  Avpixlat 2014-03-22

Man med Mellanöstern-utseende efterlyst för våldtäktsförsök  Avpixlat 2014-03-21

Lynchstämning i jämtländska Hammerdal efter gruppvåldtäkt  Avpixlat 2014-03-15

Irakisk lärare i Malmö döms för sexuellt ofredande mot elev  Avpixlat 2014-03-03

Män i utlandsregistrerad bil greps för våldtäkt och rån  Avpixlat 2014-03-01

Utnyttjade kollapsad flicka – frias från våldtäkt  Avpixlat 2014-02-27

Utländsk gubbe tafsade på svenska tonårstjejer  Avpixlat 2014-02-27

Var tionde norska våldtagen  Avpixlat 2014-02-26

Några kommentarer till artikeln ”Granskning Sverige granskar våldtäkterna i Sverige” på Avpixlat;

”Ja, det är den gamla och bland vissa kulturer ganska vanliga ursäkten, att det skulle vara kvinnans eget fel eftersom hon klär sig slampigt och lockar männen till våldtäkt… tänk att det har gått så långt. Tänker på att händelsen häromdagen där en man sliter slöjan av en kvinna på HM blir en stor TT-nyhet medan händelsen där fyra pojkar ger sig på en tonårstös enbart blir en nyhet i lokaltidningen. Så ”granskningen” är i sann Göbbels-anda, den gör saken bara värre. Ungefär som när offer hotas till tystnad. /Mary Agnes.”

”En eloge till radioprogrammet Granskning Sverige. Som far, farfar och morfar blir man fullständigt rasande när man hör detta! Vi svenska män kan inte längre försvara våra kvinnor! Det är dags att på allvar ta upp kampen mot dessa invandrade våldtäktsmän och alla svenskar som försöker dölja sanningen. Kalla mig rasist, men här går gränsen för tålamodet! /rolfmalm.”

Och skulle det, gud förbjude, finnas någon koppling till invandringen så är det ändå de svenska tjejernas eget fel för att de rör sig för mycket ute i nöjeslivet. Det nya tjusiga Sverige som vänsterrasister och mP vurmar för!! Fy margit wallström! Tänk på elin kranz som våldtog och mördades av en nyinkommen svensk med fru och barn. Han fick ganska lågt straff för detta och ingen utvisning. Ni har väl inte glömt massvåldtäkten i mariannelund? Åtta afganistaner på en kvinna, de fick låga straff, kvinnan helt förstörd. /marianne lidström.”

Sverige har i många år haft flest våldtäkter i hela Västvärlden o ligger som nummer två i hela Världen efter Botswana i södra Afrika. Att diskutera dessa problem med etablissemanget Margot Wallström o ”experten”  Jerzy Sarnezki, är som att låta en våldtäktsman utreda sin egen våldtäkt. Eftersom alla i etablissemanget är delaktiga i denna massvåldtäkt på svenska kvinnor, måste det utredas av en helt utomstående organisation med utländsk anknytning, som ser verkligheten genom friska glasögon o inte genom delaktiga o ideologiska . /RandigKalle.”

 

 

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: