anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Kalla mig rasist men… här går gränsen för tålamodet!

INSÄNDARE I Sverige sker enligt FN näst flest våldtäkter i världen. Bara det afrikanska landet Lesotho är värre. Konfronterad med den uppgiften fnissar Margot Wallström och menar att så illa kan det ju ändå inte vara. Men hon förklarar samtidigt att det i vissa kulturer är socialt nedärvt att män använder våldtäkt som ett sätt att hävda sin makt och för att håna och sätta skräck i fienden. Det är alltså inte driften som styr dessa invandrade våldtäktsmän – det är ett sätt att visa sin överlägsenhet över den svage (svenske mannen) som inte klarar av att försvara sina kvinnor.

Den notoriske bortförklararprofessorn Jerzy Sarnecki menar att det är de svenska kvinnornas fel – eftersom de klär sig utmanande och vistas utomhus kvällstid. Den mannen borde portförbjudas i den svenska debatten och ställas till ansvar för hets mot folkgrupp – de svenska kvinnorna. Gudrun Schyman väljer ju som alltid att förklara alla män som potentiella våldtäktsmän och ser överhuvudtaget inget samband mellan fler invandrare och fler våldtäkter. Ökningen – om den finns – förklarar hon med att fler kvinnor polisanmäler. Erik Ullenhag avfärdar ökningen av våldtäkter i Sverige som en myt. Hundratusentals svenska kvinnor våldtas. Ofta av invandrare. Som vill demonstrera sin överlägsenhet och håna svenskarna.

Bortförklaringarna haglar från mångkulturfanatikerna. Mörkertalet minskar när nu fler anmäler, påstår man. Men samtidigt hör vi dagligen om att kvinnor inte blir trodda i domstolarna. De får uppleva den dubbla förnedringen av att bli våldtagna och misstrodda. Mörkertalet torde öka snarare än minska.

I Sverige begås enligt BRÅ minst 36.000 våldtäkter per år. Över 100 om dagen! Det är en ökning med 1000% på 20 år. Mörkertalet, 80-90%, vågar man knappt tänka på. Detta kan inte förklaras av att lagen 2005 ändrades så att fler brott betraktas som våldtäkt. Internationell forskning ger heller inget belägg för att det skulle skett någon ökning av anmälningar just i samband med lagändringen.

Kan Gudrun Schyman, Fi ( som för alla som gjort värnplikten betyder den lede fienden) vifta bort 100 våldtäkter om dagen och påstå att det är svenska män som på senare år blivit sexgalningar i en omfattning som världen i övrigt inte kommer i närheten av. Vågar Jerzy Sarnecki inför dessa 100 kvinnor hävda att de har sig själva att skylla?

Enligt FN:s statistik begås i Sverige 53,2 våldtäkter per 100.000 invånare. I Norge är siffran 19,8, i Finland 17,2, i Danmark 7,3, i Japan 1,2. I Norge är man som bekant mer ärlig i debatten. Den norska polisen meddelar att ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo begicks av invandrare under den senaste perioden. Liknande uppgifter finns i Danmark. Det är svårt att tro att det skulle vara annorlunda i Sverige.

Det är ofattbart SKANDALÖST att Sverige blivit det land där det sker näst flest våldtäkter i världen! Vad säger ansvarige statsminister Reinfeldt till de 100 idag drabbade kvinnorna och deras närmaste? Tror migrationsminister Tobias Billström att hans krav på att andra länder ska ”ta sitt ansvar” gynnas av den förskräckande svenska våldtäktsstatistiken?

CITAT Avpixlat, Rolf Malm artikel 2014-03-26

H

Artikeln refererar till källa:  NTU 2013  Brås Nationella Trygghetsundersökning (NTU) för år 2013

H

tidning3 - Kopia

Kalla mig rasist men… här går gränsen för tålamodet!  Avpixlat, Rolf Malm artikel 2014-03-26

Ytterligare artiklar senaste månaden om våldtäkter och sexualbrott;

Granskning Sverige granskar våldtäkterna i Sverige  Avpixlat (med länk till radioprogrammet) 2014-03-25

Tonårsflicka överfölls av utländska män  Avpixlat 2014-03-22

Man med Mellanöstern-utseende efterlyst för våldtäktsförsök  Avpixlat 2014-03-21

Lynchstämning i jämtländska Hammerdal efter gruppvåldtäkt  Avpixlat 2014-03-15

Irakisk lärare i Malmö döms för sexuellt ofredande mot elev  Avpixlat 2014-03-03

Män i utlandsregistrerad bil greps för våldtäkt och rån  Avpixlat 2014-03-01

Utnyttjade kollapsad flicka – frias från våldtäkt  Avpixlat 2014-02-27

Var tionde norska våldtagen  Avpixlat 2014-02-26

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: