anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

EU-tiggare bryter sig in och ockuperar studentbostäder

TIGGARINVASIONEN EU-tiggare, i de flesta fall troligen rumänska zigenare, har under en tid satt i system att bryta sig in i studentlägenheter vid Kista Alléväg i norra Stockholm och ockupera dem som bostäder till sig själva. Många studenter har hört av sig till polisen och varit oroliga över situationen. De känner sig otrygga att gå genom området.

CITAT Avpixlat 2014-03-28

H

tidning3 - Kopia

EU-tiggare bryter sig in och ockuperar studentbostäder  Avpixlat 2014-03-28

Ytterligare artiklar i frågan;

Svenska folket vill införa tiggarförbud  Avpixlat 2014-03-16

EU:s öppna gränser röjer väg för organiserad brottslighet  Avpixlat, insändare av Tommy Hansson (SD) 2014-02-18

Att tillåta tiggeri försvårar för romerna att integreras  DN 2014-02-08

Polisen: ”Tiggarna ofta del av kriminella ligor”  Skövde Nyheter 2013-05-22

Förbjud tiggeri i hela landet  SVD, insändare av Kent Ekeroth (SD) 2011-04-22

Några kommentarer till artikeln ”EU-tiggare bryter sig in och ockuperar studentbostäder” på Avpixlat;

”Att tidningarna kallar tiggande zigenare för EU-migranter är ju ungefär som när facket började byta namn på `städkärring´ – till `lokalvårdare´ – till `hygientekniker´ – till `golvvårdsterapeut` – till `sanitetsingenjör`. Ungefär som om det skulle göra jobbet/positionen mer glamorös eller statusupphöjd. /TopsyCrett.”

Förra sommaren kunde man inte sitta-ligga och koppla av med slutna ögon på stranden i Malmö. Zigenarkvinnor i långa kjolar-klänningar med en drös ungar springande och små barn på armen, gick omkring och riktade in sig på de solandes-sovande badgästernas väskor mm. När det var dags för blöjbyte av de små, svingade de den nedkissade-bajsade blöjan i luften för att landa på någon buske eller sanddyna, trots att det står soptunnor och papperskorgar mycket tätt längs hela stranden.

Med årets invasion kommer det att bli mycket mycket värre. Vi har därför bestämt att den rödgröna röran som gillar detta skall få dela stranden med dessa element alldeles själv. Vi, de seende med självbevarelsedrift vill inte längre sätta vår fot där.

I år kommer det att bli en låååång ”het” sommar med många stölder-rån-våldtäkter-misshandel, bränder mm. Någon som vågar sätta emot? /quinna.”

Läs denna tråd och vad ” Galenzo ” skriver. Detta var 2008, alltså 6 år sedan och betänk att det blivit värre för varje år. Varning: Ha spypåsen i beredskap!!  https://www.flashback.org/t718…   /quinna.”

”De är ett mystiskt samhälle vi bor i. Det här är resultatet ett enormt hyckleri på högsta nivå. Makteliten lovprisar invandringen, men när det kommer till kritan vill ingen ha det så här. Jag tror inte ens de mest motoriska invandrarälskarna vill att vi ska leva med detta elände, men ingen vågar yppa motsatsen för man är så rädda om sitt eget när man väl har fått en plats inom maktens väggar. 
Jag var på en fest för en tid sedan och en av kommuns toppar var inbjuden till denna tillställning. När person ifråga fick i sig tillräckligt med alkohol började tungan spåra ur och vederbörande började orerar om hur djävla illa ställt det är med invandringspolitiken i kommun. Jag ställde frågan till honom om han verkligen tyckte invandringen var fel blev han förbannad och säger ”att det finns ingen djävel med sunt bondförnuft som vill ha det så här, inte ens de i toppen”. Jag vill bara tala om att han skulle inte erkänna att han sagt så i nyktert tillstånd. Det tolkar jag som att de är rädda om sina platser i makteliten och törs inte opponera sig helt enkelt. Jag tror att detta är bara ett exempel på hur politiker måste tänka för att hålla sig kvar där de tjänar pengarna lättast och mest. /Ingemar Nilsson.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: