anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

LEDARE: Adjö, Sverige – mig får ni inte stämpla som psyksjuk

”Åklagaren Magnus Pettersson i Malmö kan bara inte förstå hur Dan Park resonerar. Konstnären dras inför rätta för hets mot folkgrupp, men tar inte lärdom – han publicerar bilderna igen! Åklagarens förklaring: Han måste vara psykiskt sjuk.

Jag trodde först inte det var sant. När jag intervjuade Malmöåklagaren Magnus Pettersson i går sa han inte ett ljud om att han vill låta sinnesundersöka gatukonstnären Dan Park. Men här är beviset – ett dagboksblad från Malmö tingsrätt där det framkommer att åklagaren tror att Park är psykiskt sjuk.

Metoden är väl känd från Sovjetunionen där tusentals dissidenter hanterades med falska psyk-stämplar.”

”Åklagare Pettersson trampar alltså inte ny mark, han går i Sovjetkommunisternas fotspår. Den som opponerar sig mot svensk invandringspolitik eller rasism-hysteri måste förstås vara psykiskt sjuk – någon annan förklaring finns inte, eftersom det så klart inte är något fel med invandringspolitiken, och eftersom rasismen givetvis är mycket utbredd i Sverige.

Skriver man som Dan Park ”Zigenarbrott är något gott” i akt och mening att visa hur vänsterextremisterna lever på offermentaliteten, är man förstås en dåre. För alla normala människor inser givetvis att vänsterextremisterna är goda människor som bara vill försvara de stackars offren för svensk rasism.

Jag kan knappt med ord förklara hur rädd jag är för den väg åklagare Pettersson vandrat in på. Om Dan Park tvingas gå igenom en psykundersökning, och dessutom stämplas som otillräknelig, är vi många som kommer att tvingas fly Sverige. Detta riskerar att öppna dörren för det totalitära samhälle som många av oss länge har befarat skulle komma, men ändå trodde låg ett stycke fram i tiden.”

CITAT Dispatch International, artikel av Ingrid Carlqvist 2013-03-29

H

tidning3 - Kopia

LEDARE: Adjö, Sverige – mig får ni inte stämpla som psyksjuk  Dispatch International, artikel av Ingrid Carlqvist 2013-03-29

Ytterligare artiklar om begränsning av vår yttrandefrihet och demokrati;

Ytterligare ett SD-skolbesök stoppat  Avpixlat 2014-03-28

Se Sjunnessons föredrag om yttrandefrihet  Avpixlat 2014-03-27

 

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: