anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

All time high för Dansk Folkeparti

I Sentios mätning för mars får Dansk Folkeparti sin högsta notering någonsin med 27,1 procent. Största parti. Venstre får 25,3 procent och för socialdemokraterna är det rena katastrofen med 14,5 procent.

Frågan som måste ställas är varför det går så bra för Dansk Folkeparti. Vad är skillnaden mellan Sverige och Danmark. Sverige har ju en invandringspolitik som är extrem i jämförelse med Danmark.

Jag tror den största skillnaden heter Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, Svenska Dagbladet, Sveriges Radio, SVT o.s.v. Med andra ord svensk media! En förljugen svensk journalistkår som undanhåller fakta för sina läsare!

Nu finns det givetvis andra skillnader men det skulle vara intressant om media bara skrev sanningen och inte vinklade alla sina artiklar under ett år. Vad skulle hända i opinionen?

CITAT Thoralf Alfsson, blogginlägg 2014-03-30

H

tidning3 - Kopia

All time high för Dansk Folkeparti  Thoralf Alfsson, blogginlägg 2014-03-30

Nytt opinionsrekord för Dansk Folkeparti  Avpixlat 2014-03-31

Några läsvärda kommentarer till artikeln ”Nytt opinionsrekord för Dansk Folkeparti” på Avpixlat;

”Ja du Kent du har så rätt.I Danmark törs människor diskutera och belysa invandringens konsekvenser,därav Dansk Folkeparti senaste höga oppinionssiffror.I Sverige finns det omtalade ”rasistspöket”.I många år har det svenska folket långtidsmarinerats i skuld och självförakt.Detta fenomen existerar inte i Danmark. /postis postaren.”

”I Danmark har, till skillnad mot Sverige folket vaknat..! /Kent Bergström.”

”Till er i Alliansen och i opposition, ta en ordentlig titt på detta resultat för snart är Sverige där också och det kan ni inte göra något åt! Tyvärr har det tagit längre tid för svenskarna att inse samma sak – att mångkultur raserar homogena samhällen och skapar otrygghet och kaos! Men vi kommer var så säkra! /Joachim Hägg.”

”VÄNSTEREXTREMISTERNA ÄGER ÅRETS VALDEBATT!
Enligt Säkerhetspolisen är det den EXTREMA VÄNSTERN som utgör det största hotet mot vår demokrati. Detta valår är det riktigt stark vind i seglen för denna SD-hatande, nazistbluffande extremvänster! 

Tack vare den OBEFINTLIGA politiska neutraliteten hos svenska medier dränks nu hela landets befolkning av SD-fientlig propaganda dygnet runt, precis som vid förra valet. Men detta valår framstår mediernas och vänsterextremisternas gemensamma härskarteknik ännu tydligare och våldsammare än förra året. Anti-SD-propagandan fullkomligt vräks ut oavbrutet, särskilt i radio och TV, även med inbjudna gäster från yttersta vänstern, som då i medierna framställs som fina och sanningsenliga personer med ”expertkunskaper inom rasism och nazism”.

ALLT som går att vända MOT SD är tillåtet i alla medier. Det finns och behövs heller inte några som helst skrupler längre. Grundlösa beskyllningar mot SD kan ta helt hysteriska proportioner och skapa häpnadsväckande uttalanden från olika ”kändisar”. När saker och ting något dygn senare visar sig felaktiga är det ju bara att flika in någon liten undanskymd rättelse eller dementi någonstans, som nästan ändå ingen läser eller hör.

Att även vår statsminister är uppfylld av samma intensiva SD-hat gör självklart inte saken bättre för SD. Ett hat som till största delen har sin grund i att SD inte bara lyckades komma in i riksdagen vid förra valet, utan till och med fick en vågmästarposition, och därvid helt spolierade möjligheterna för Reinfeldt & Co att lätt och behändigt enväldig styra lalndet. För att bestraffa SD:s väljare riktigt ordentligt för detta, drog man sig ju inte ens för att bjuda in det röda Miljöpartiet i den ”blå” regeringen. 

De absolut mest effektiva propagandaorganen är alltså radio och TV. En tidning måste man inhandla och dessutom läsa (och då inte enbart sport- och nöjessidorna) för att bli riktigt indoktrinerad. Hjärntvätt via TV- och radio sker däremot automatiskt direkt in i alla de svenska hemmen och via alla typer av program. När det från vänsterns enorma nätverk kommer in någon negativ nyhet som på ett eller annat sätt kan kopplas till SD och som med lite halvlögner och vinklingar kan blåsas upp ordentligt, repeteras denna varje timme dygnet runt i samtliga TV:s och radions nyhetsutsändningar och förstoras upp efter bästa förmåga. Men även om propagandan är störst och mest intensiv i nyhetsprogrammen, så kan man också stoppa in någon anti-SD-spya i vilket program som helst. Programledare och olika artister smyger numera då och då in någon negativ och mer eller mindre lögnaktig kommentar om SD här och var i sina framträdanden. Utöver dessa mer subtila indoktrineringsmetoder, produceras till och med särskilda radio- och TV-program, ENBART med syfte att svartmåla SD.

För att matcha allt detta behövs en ordentlig moteld från SD i form av sanningsenlig information direkt till HUSHÅLLEN i ett par omgångar i god tid inför valet. Det räcker inte med några slentrianmässiga rader på en halv A4-sida veckan innan valdagen.

Det är möjligt att SD för skams skull kanske tillåts att få synas och höras i ungefär samma omfattning som övriga partier i radio och TV veckorna för valet, men absolut INTE under samma förutsättningar. Räkna med att vad som helst kan hända! Jag skulle t ex inte alls bli förvånad om SD:s valreklam i TV4 i sista stund inte kommer att visas av någon idiotisk, påhittad anledning. /Magentan.”

”Samtlig svensk media, som borde se som ett av flera viktiga syften, att informera den svenska allmänheten/väljarkåren om vad som händer i samhället, detta för att demokratin skall fungera som tänkt, agerar precis tvärtom. Dom gör allt vad dom kan och lite till för att DÖLJA för svenska folket ex.-vis alla negativa konsekvenser av 7:ans utomeuropeiska massinvandring. Vad har vi svenskar gjort för ont för att förtjäna detta vansinne??? SD 2014! Moder Svea´s enda chans till överlevnad! /Lassekolja.”

 

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: