anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Affes tar pulsen på folkutbytet

BEFOLKNINGSSTATISTIK Sveriges pålitligaste statistikorgan, Affes statistikblogg, har tagit en titt på förändringarna i den demografiska mixen i Sverige under perioden 2000-2013. Det är inte några muntra slutsatser ur ett Sverigevänligt perspektiv. Tvärtom visar siffrorna att folkutbytet fortsätter i oförminskad eller rentav ökad takt.

Vilken definition man än använder är det en anmärkningsvärd utveckling som kan konstateras på bara ett drygt decennium. Enligt de nya definitionerna har antalet personer med utländsk bakgrund ökat med över 700.000 medan ökningen för personer med svensk bakgrund uppgår till knappt 50.000. Med det gamla sättet att räkna är skillnaden än mer alarmerande. Antalet personer med utländska bakgrund har då ökat med drygt 875.000 medan antalet personer med svensk bakgrund har minskat med nästan 115.000 personer.

Totalt sett utgjorde personer med utländsk bakgrund 20,7 procent av befolkningen år 2013, jämfört med 14,5 procent år 2000. Detta enligt det nya sättet att räkna på. Med de gamla definitionerna utgjorde personer med utländsk bakgrund hela 28 procent av befolkningen 2013, jämfört med 20,5 procent år 2000.

Siffran 28 procent är i sig iögonenfallande hög för ett land som Sverige som för inte särskilt många decennier sedan var i stort sett etniskt homogent. I takt med att det inom denna i sig höga (och fortsatt ökande) andel med utländska bakgrund också pågår en intern demografisk förändring mot ett stadigt större utomvästligt inslag är utvecklingen att betrakta som än mer allvarlig.

Var och en kan föreställa sig vilket Sverige vi får när andelen med utländsk bakgrund passerar 30 procent och nästan hela denna andel utgörs av personer med utomvästlig muslimsk bakgrund.

CITAT Avpixlat 2014-04-01

H

tidning3 - Kopia

Affes tar pulsen på folkutbytet  Avpixlat 2014-04-01 (refererar till artikeln nedan)

Folkutbytet ångar på  Affes Statistik-blogg 2014-03-01

Ytterligare artiklar om invandring;

Harvardprofessorn Niall Ferguson talar klarspråk om massinvandringen  Avpixlat, referatartikel av signatur Sunnyman6 2014-03-29 (originalartikel nedan)

”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER”  NEO, intervju med Niall Ferguson nr 5/6  2013

SCB: Antalet asylsökande från Syrien har fördubblats  Avpixlat 2014-03-20 

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några tänkvärda kommentarer till artikeln ”Folkutbytet ångar på” på Avpixlat;

”Säg hej till framtida massiva etniska konflikter med mycket våld och elände. Som det alltid blir förr eller senare. Glöm inte av att tacka de ansvariga. /Nordanvind.”

Detta är vansinne. Många invandrare inser att detta leder till rasism, främlingsfientlighet, uppgivna skolor, nedlagd sjukvård och konfiskerade pensioner inom några år! Därför röstar lika många invandrare som svenskar på SD, vilket medierna inte vill inse. Glöm inte bort att det är val till EU redan nästa månad. 7-klövern försöker tysta ner detta val eftersom SD är det enda kritiska partiet! /rmdir.”

Nationalism är något som enar ett land, kultur och dess folk, därför araber, judar bara gifter sig med ”samma” för att gynna sitt egna folk eller systematiskt måste kvinnan/mannen konvertera om denna inte är muslim eller jude. Detta anses vara fint och patriotisk men när Svenskar resonerar likadant så kallas det rasism. Detta är resultatet av att media under flera år smutskastat allt svenskt som tråkigt, fult och rasistiskt.

Men något som jag då inte förstår är varför kommer då så många till vårt land om det nu är så dåligt?

Jag längtar tills den dagen då Svenskar vaknar upp och slutar ta skit och blir mer patriotiska och nationalistiska och stolta över sitt land och folk.

Vi har stora kända företag runt om i världen, vacker natur, vi är kända för att vara ett vackert folk med bra värderingar och arbetsmoral ( detta grundar jag på flera år av studier och arbeten utomlands ). Vi har alltid legat på topp när det gäller utbildning och vi har alltid varit ett av dom absolut tryggaste länderna! ”innan invandringen”. 

Man blir fruktansvärt ledsen och hatisk av att folket som kommer hit visar så lite respekt mot landet och folket som tagit och tar hand om dom och hoppas innerligt att alla som läser detta tar detta tills sig så man aldrig upprepar misstaget om man någon dag lyckas stabilisera Sverige igen.

För detta krävs ett tuffare, stoltare och mer patriotisk folk! som media annars tyvärr vill tysta och smutskasta.

Afrikanen får lov att älska och skydda sitt land, då kallas det fint.
Araben får lov att älska och skydda sitt land, då kallas det fint.
Alla får lov att älska och skydda sitt land, då kallas det fint 
men inte Svensken, för då är det rasistiskt.

Sluta ta skit och stå upp för varandra och allt fint vi har. /ILoveSweden.”

Malmö har närmare 50% med utländsk bakgrund o ett kommunalt utjämningsbidrag på över 4 miljarder, för att inte försättas i konkurs. Malmö är ingen stad, du går ut ensam i på kvällar o nätter. För att känna en viss trygghet måste man vara minst 5 – 10 personer. Det finns skolor i Malmö, som man varit tvingade att stänga, eftersom säkerheten inte kan garanteras. Över 150000 Malmöbor har lämnar staden o bosatt sig i kranskommunerna med tanke på barnens o den egna säkerheten. /RandigeKalle.”

Vi har massinvandring därför att hela världen vet att:

1) i Sverige kan man leva gott utan att behöva arbeta

2) Man kan komma till Sverige utan ID-handlingar och dra en lögnhistoria, och få PUT och sin framtid tryggad. Utan krav på anpassning. /sunnyman6.”

”De som skriver här kan nog föreställa sig vilket samhälle vi får när andelen muslimer ökar. Men långt ifrån alla svenskar vill ta in det. De låter sig istället invaggas i en törnrosasömn av mainstreammedia och sjuklöverpolitiker. Annars hade vi redan sett en vettig politik.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: