anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Det är dags att sätta ned foten

”Vi läser även om 92-åringar som nekas plats på särskilt boende. Många av dem lever på 7 000 kronor i månaden och får kämpa för att få ekonomin att gå ihop.”

”Sjukhus går back med hundratals miljoner och vårdpersonalens villkor är under all kritik. Det fuskas med svindlande summor i assistansbidragen, vi har fått in TBC i landet och badhusen får saneras mot kackerlackor av och till. Skolorna är i förfall, arbetslösheten hög..”

”Förorterna skälver. Det kastas gatsten på utryckningsfordon. Det brinner i källare. Till och med 92 åringar har blivit våldtagna och utsatta för brutala rån samt väskryckta av ungdomsgäng. Bilar brinner och kulor viner. Inbrott, knivskärningar och skadegörelse. Ungdomsgäng krigar mot varandra och vandaliserar så man tappar tron på mänskligheten. Nysvenskarna tar med sig vardagsvåldet hit.”

”Inga journalistiska instinkter har vaknat till liv trots den sönderfrätta välfärden. Tiggare som tillåts sitta överallt kanske är en medveten strategi från politikerna för att Svensson trots allt ska känna sig priviligierad? 170.000 svenska pass är ”borttappade” och säljs på svarta marknaden. Och fler och fler kommer hit för försörjning.”

”Makteliten kontrollerar befolkningen nästan fullständigt. Ingen får kritisera den ansvarslösa invandringspolitiken och den som ändå gör det åker ut i kylan på momangen och blir beskylld för att vara främlingsfientlig, rasist, fascist och nazist. Vi här inne i gettot och ni där ute i er enklav. Diskrimineringen och mobbningen av Sverigedemokrater tillhör en kultur av officiella hemligheter, alla vet att det är så men ingen låtsas om det. Det är tillåtet att vara ful mot vissa.”

”Den ansvarslösa invandringspolitiken är ett frontalangrepp på den egna befolkningen. Vi måste räta på våra ryggar och sätta ner foten. I en orkan är det inte lätt att hålla ordning på vindriktningen, men det är möjligt.”

CITAT Avpixlat, insändare av Kerstin Eriksson 2014-04-02

H

tidning3 - Kopia

Det är dags att sätta ned foten  Avpixlat 2014-04-02

Ytterligare artiklar om invandring;

Affes tar pulsen på folkutbytet  Avpixlat 2014-04-01

Harvardprofessorn Niall Ferguson talar klarspråk om massinvandringen  Avpixlat, referatartikel av signatur Sunnyman6 2014-03-29 (originalartikel nedan)

”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER”  NEO, intervju med Niall Ferguson nr 5/6  2013

SCB: Antalet asylsökande från Syrien har fördubblats  Avpixlat 2014-03-20 

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: