anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

LEDARE: Så kallade journalister fortsätter ljuga om ”hatbrottet”

”Malmö tingsrätt lät sig inte påverkas av åklagare Linda Rasmussens förvirrade påståenden om hatbrott. Tryckfrihetssällskapets förre kassör dömdes i dag för misshandel av normalgraden, till villkorlig dom och samhällstjänst.”

”Tingsrätten konstaterar att det inte finns några bevis för den grova misshandel muslimskorna påstår sig ha utsatts för. Ändå skriver Aftonbladet: ”Slog kvinna i slöja mot vägg – döms” och Dagens Nyheter: ”Bland annat slog en sko i den enas huvud och dunkade det i väggen så att hon svimmade.”

Ren lögn. Men i de så kallade journalisternas värld får ändamålen helga medlen. De vill ju att Tryckfrihetssällskapet ska vara en muslimhatarförening och inte den nödvändiga vakthund mot inskränkningar i yttrandefriheten vi är.”

”Från första dagen har landets så kallade journalister ljugit om Tryckfrihetssällskapet. De har kallat oss ”islamofobiska”, främlingsfientliga, hatiska och allmänt farliga. Ingen har brytt sig om att rapportera om de enorma problem sällskapet haft för att över huvud taget kunna hålla offentliga möten, vilket säger allt om yttrandefrihetens sorgliga tillstånd i Sverige.”

”Att just journalister är yttrandefrihetens värsta fiender, säger allt om tillståndet i det så kallade landet Sverige.”

CITAT Dispatch International, artikel av Ingrid Carlqvist 2014-04-02

H

tidning3 - Kopia

LEDARE: Så kallade journalister fortsätter ljuga om ”hatbrottet”  Dispatch International, artikel av Ingrid Carlqvist 2014-04-02

Ytterligare artiklar i ämnet;

Se igenom den stora skendebatten  Avpixlat, insändare av signatur ”Markeramera” 2014-03-14

INSÄNDARE: Det var la ett jäkla tjöt om rasism  Distpatch International, insändare av Perra Winberg 2014-02-25

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: