anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Ingen begränsad arbetskraftsinvandring för S

citat4 - Kopia  POLITIK Numera är det vanligtvis Moderaterna som lägger sig platta för Miljöpartiet, denna gång är det dock Socialdemokraterna som ger upp sitt krav på en begränsad arbetskraftsinvandring till områden där arbetslöshet redan råder och således kan tas av svensk arbetskraft. citat4

CITAT Avpixlat 2014-04-04

H

tidning3 - Kopia

Ingen begränsad arbetskraftsinvandring för S  Avpixlat 2014-04-04

Några läsvärda kommentarer till artikeln på Avpixlat;

”Snälla sosseröstande knegare..vakna!
Nu är det tid att markera ytterst tydligt för det forna arbetarpartiet var skåpet skall stå, får sossarna makten så går dom i säng med MP precis som moderaterna gjort och då vet vi vart vårt land tar vägen för MP finns ingen räddning, det är ett parti av fullständigt urblåsta innerstadsboende Stockholmare som fäktar och anammar i sina förskonade reservat men, alla tveksamma sossar våga ta en ny väg 2014..våga rösta på SD om ni är rädda om Sverige! /Kent Bergström.”

”MP driver som vanligt sin ”TAJOBBENFRÅNSVENSKARNA” -politik.. Lastbilschaufförerna är rasande då dom konkureras ut av polacker, byggnadsarbetarna är rasande pga samma sak och lönedumpningen är ett faktum men lattedrickarna i miljöpartiet som kan få billig polsk arbetskraft KLAPPAR HÄNDERNA AV FÖRTJUSNING…..  /Herr J.”

”MP vill inte ha arbetskraftsinvandring, de vill ha arbetslöshetsinvandring, vi har för många i arbete och det måste lösas. Vi har även för bra välfärd, skola, vård och omsorg men det kan MP lösa med sin migrationspolitik. Då klappar vi alla händerna ihop som duktiga små hjärntvättade väljare och röstar på MP i de kommande valen. /Visdomsmannen.”

 

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: