anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Köpenhamnspolisen talar klarspråk om gaturån

citat4 - Kopia  I Danmark är den politiska korrektheten i frågor som berör invandring inte lika stark som i Sverige och det är därför möjligt för dansk polis att tala klarspråk om vilka grupper som i stor utsträckning utför gaturånen.

– Den typiske gärningsmannen är en tonårspojke med annan etnisk bakgrund än dansk, medan det typiska rånoffret är en jämnårig etniskt dansk pojke. Rånbytena är i allmänhet mobiltelefoner och pengar, berättar polisinspektör Jan Bjørn vid Köpenhamnspolisen. citat4

CITAT Avpixlat 2014-04-04

H

tidning3 - Kopia

Köpenhamnspolisen talar klarspråk om gaturån  Avpixlat 2014-04-04

Ytterligare artiklar i frågan;

Gängen tar över invandrartäta Hageby i Norrköping  Avpixlat, artikel 2014-03-21

Mörkhyade tonårsflickor knivrånade man  Avpixlat 2014-03-19

Mörkhyade ynglingar begick brutalt rånförsök  Avpixlat 2014-03-08

Rånad av invandrargäng vardag för unga svenskar i förorterna  Avpixlat, artikel 2014-02-26

Unga som utsätts för rån  SR, radioprogram Studio Ett 2014-02-26

Nästan 100 hot och attacker mot polis i invandrartäta Järva  Avpixlat 2014-02-25

Invandrare ”krigar” mot svenskar med rån  DN, artikel 2006-03-25

Vi krigar mot svenskarna – unga rånare om hur och varför de begår brott  C-uppsats i sociologi/kriminologi av Petra Åkesson, Lunds universitet 2006

Några läsvärda kommentarer till artikeln ”Köpenhamnspolisen talar klarspråk om gaturån” på Avpixlat;

”Gärningsmannen ”invandrar-bakgrund” offret dansk! Bara att byta dansk mot svensk, så har vi sanningen om läget i Sverige! Sanningen kan vara obehaglig, lögnen är livsfarlig! /Malmö-pravda.”

Jag har jobbat i Köpenhamn som polis på URO-Patrullen . Vi bytte erfarenheter med varandra o jag jobbade egentligen på ”Särskilda gruppen” i Malmö. En grupp inom polisen som sysslade med narkotika o gatuprostitution . Det var en otroligt sammansvetsad grupp, med gamla skrotbilar o slitna skinnjackor. Med en enorm sammanhållning, där alla ställde upp för varandra med sitt eget liv, om det behövdes.

Vi jobbade i den ”undre” världen o alla kriminella hade en enorm respekt för URO ! Det fanns något som Danmark hade som Prio 1 ! GATUFRID ! att människor skulle få känna trygghet i hela Köpenhamn o Danmark.

Sverige ligger flera årtionden efter den ärlighet som finns i Danmark, vi har tyvärr en förljugen politik, som backas av en Censurmedia, helt unik i Västvärlden ! Sverige har Aschberg o den typen av pajasar… kan skriva en bok om vansinnet…. känner jag .. när jag tänker !

Kan ge alla ett tips ! Rösta på SD, så har ni alla gjort något, som ger Sverige ett hopp, om en bättre framtid ! /RandigeKalle.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: