anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Grov överrepresentation av män bland asylsökande

MASSINVANDRINGEN Bilderna föreställande så kallade ensamkommande flyktingbarn visar i stort sett alltid män, och statistik från Migrationsverket bekräftar nu att männen verkligen är grovt överrepresenterade i invandringen till Sverige.

Under årets första tre månader ansökte 12 975 personer om asyl i Sverige, varav 8 752 var män och 4 223 kvinnor. Männen är i majoritet oavsett ursprungsland, men i vissa fall är den manliga dominansen näst intill total. Detta gäller exempelvis Nordafrika – 116 algeriska och 196 marockanska medborgare har hittills i år sökt asyl, bland dessa var fem respektive 14 kvinnor.

– Många flyr från länder som vi uppfattar som väldigt patriarkala och där är det naturligt att det är männen som agerar och lämnar hemmet medan kvinnorna stannar med barnen, säger Maria Appelqvist, universitetslektor vid Malmö högskola.

Det var först på 1990-talet statistik över asylsökandes könstillhörighet började föras, och den grova överrepresentationen förklaras med att männen har försörjningsansvaret i familjen. Väl i Sverige ansluter sedan fru och barn.

Bland så kallade ensamkommande flyktingbarn har 830 av de 999 som kommit hittills i år varit män och 169 kvinnor. Vanligaste ursprungsländerna är Afghanistan, Somalia och Syrien.

CITAT Avpixlat 2014-04-15

H

tidning3 - Kopia

Grov överrepresentation av män bland asylsökande  Avpixlat 2014-04-15

Ytterligare artiklar om massinvandring och konsekvenser;

Sverige tar emot flest asylsökande per capita i världen  Avpixlat 2014-04-12

Vafaan!  Avpixlat, artikel av Björn Norström 2014-04-08

Multikulti-spöket hemsöker oss  Avpixlat, artikel av signaturen Sunnyman6  2014-04-08

Ytterligare liberalisering av invandringspolitiken  Avpixlat 2014-04-05

Malmö går 4,5 miljarder back  Bloggen ”Petterssons gör skillnad” 2014-04-04

Malmös “välfärdsredovisning” dyster läsning  Avpixlat 2014-04-03

1,8 miljarder till svenskundervisning  Avpixlat 2014-03-21 

SCB: Antalet asylsökande från Syrien har fördubblats  Avpixlat 2014-03-20 

100 miljoner extra till massinvandringen  Avpixlat 2014-03-19 

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

”Multikulturalismen är en lögn!”, ”Multikulturalismen är död!”  Axess-seminariet: ”Integrationspolitikens tillkortakommanden” (uppladdat på Youtube) 2011-07-05

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några intressanta kommentarer till artikeln ”Grov överrepresentation av män bland asylsökande” på Avpixlat;

”När det råder krig och ofärdstider är det kutym att barn, kvinnor, och åldringar, i nämnd ordning, skickas i säkerhet, medan männen i vapenför ålder in i det längsta stannar kvar och försöker reda upp situationen, i värsta fall med livet som insats. Vid kolonisation av främmande länder är det kutym att männen i vapenför ålder bildar en förtrupp, och att kvinnor, barn, och eventuellt även åldringar ansluter senare, när männen har fått kontroll på läget, och ordnat trygga förhållanden. Tittar man på könsfördelningen hos de invandrare som kommer till Sverige så är det ganska uppenbart vilken typ av invandring det handlar om… /KGFF.”

Muslimska män flyr, kvinnorna stannar kvar med barnen…. säger en hel del om Islam!!! /hva410e.”

Hade Titanic varit ett muslimskt fartyg så hade det varit ungkarlarna i livbåtarna först. /Maine Coone.”

”Sverige har ett enormt överskott på män/pojkar i alla årskullar upp till 60 år, närmare bestämt ett överskott på drygt 197 000 män/pojkar räknat från senaste årsskiftet, vilket inte inkluderar illegala vilket sannolikt också är fler män, kanske tiotusentals till. Det skapar ett ostabilt samhälle med många ”rastlösa” män som inte kan träffa någon, och mer konkurrans och stress för alla män. Det blir värre för varje dag med alla nya båtlaster av unga aggressiva män som stiger i land. Det är lustigt att det betraktas som ett vulgärt och felaktigt argument att ”de tar våra tjejer” när det i själva verket är 100% sant med stöd i kalla hårda fakta (hur kan en mansdominerad invandring inte innebära det?), men det värsta är ändå att det skapar instabilitet som drabbar alla män *och* kvinnor. Här är siffrorna från SCB över fördelningen:       http://www.scb.se/sv_/Hitta-st…      /Nordanvind.”

”Ja, det där med att invandrare ”tar” svenska kvinnor var ju något man förr skrattade åt och tyckte lät otroligt löjligt och rasistiskt – men det har ju faktiskt visat sig stämma. Dels är det betydligt fler män som kommer hit, dels är de ogifta invandrarkvinnorna i regel förbjuden frukt för svenska män medan invandrarkillarna i högre grad bestämmer själva. Ofta leker de lite med de villiga, naiva svenska tjejerna innan det är dags att stadga sig – varpå man beställer hit en ordentlig, dygdig flicka från hemlandet. Statistiken ljuger inte – svenska män får allt svårare att hitta en partner i Sverige. Inte så konstigt kanske att många i stället söker sig till giftaslystna thailändskor och ryskor – men då brukar det bli ett j-a liv om ”postorderfruar”, ”sexslavar” etc. Hånet mot svenska män känner inga gränser. /Frej.”

”Under andra världskriget och framför allt finska vinterkriget så var det barn och i viss mån kvinnor vi tog hand om. De finska männen var riktiga karlar som satte sin familj i säkerhet och själv stannade kvar för att slåss mot fienden och bygga upp landet på nytt. Det är en tanke som inte existerar i den patriarkala Islamska värld som välfärdsasylanten lever i….. /Fulsnudor.”

 

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: