anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Brevbärare attackerade i Flemingsberg igen

MÅNGKULTUR Flemingsberg är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län, med hög andel invandrare. För ca ett år sedan stoppades postgången på ökända Terapivägen efter hot mot brevbärare, som sedermera utrustades med överfallslarm. Och nu stoppas brevbäringen igen.

Omkring 1 000 hushåll på Terapivägen drabbas efter att brevbärarna fått ägg kastade på sig och skyddsombudet utfärdat ett skyddsstopp. De boende får nu, precis som sist, istället själva hämta sin post på ett utlämningsställe.

CITAT Avpixlat 2014-04-17

H

tidning3 - Kopia

Brevbärare attackerade i Flemingsberg igen  Avpixlat 2014-04-15

Ett axplock av tidigare nyheter om vandalisering;

”Ungdomar” vandaliserade fritidsgård i Husby  Avpixlat 2014-04-16

Anlagda bilbränder i Västerås  Avpixlat 2014-02-29

Bilbränder i Landskrona  Avpixlat 2014-02-29

Nya bilbränder i Rosengård  Avpixlat 2014-02-26

Bilbränderna – en fluga som kommit för att stanna  Avpixlat 2014-02-05

Ungdomsgäng vandaliserade bussar i Kista  Avpixlat 2014-01-11

Några läsvärda kommentarer till artikeln ”Brevbärare attackerade i Flemingsberg igen” på Avpixlat;

Som sagt får vi det samhälle som vi röstar fram. En röst på partierna i 7-klövern är bekräftelse på att massinvandringen kan fortsätta. Ni vet detta. SD 2014 /Busaren.”

Jag mår illa när jag hör folk som gnäller över utvecklingen och sen när man frågar vilka dom röstar på så svarar dom Folkpartiet eller liknande.. Men varför gnäller du då? Dom förespråkar ju det Sverige vi i rasande tempo rör oss mot!?! Alla som röstar 7-klöver är skyldiga till utvecklingen i Sverige och vore dom bara aningens intresserade av politik så skulle dom aldrig rösta som dom gör! Tyvärr så orkar inte folk bry sig annat om sig själva… /Runkard.”

Det mångkulturella samhället fungerar lika bra som ett samhälle som tillåter vänster och högertrafik samtidigt! /Hurkul.”

” ”– Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.”
CITAT Fredrik Reinfeldt 2007-11-29
Mannen, myten, lögnen. /MatsLarsson007.”

Det mångKRIMINELLA Sverige kommer att bli betydligt mer mångKRIMINELLT eftersom ca 90 % av befolkningen vill ha ännu mer importerad mångKRIMINALITET av någon outgrundlig anledning. /2468Motorway.”

”Jobbade med en invandrarkille från Flemingsberg för ett par år sedan. Han berättade precis om hur det var där. Folk, i synnerhet kvinnor, som bott där i decennier men knappt kan säga hej på svenska, hur det knappt fanns några svenskar, och om hur många invandrare, istället för att skaffa arbete, jobbar svart hos sina egna på diverse ställen i området. Han berättade också om hur det fått öknamnet ”Lilla Bagdad”. /Vasaknacke.”

Sverige vill ju ha ”mångkultur” då blir det så här, och framtiden kommer att bli ännu värre om inte ”massinvandringen” stoppas!!! Som svensk borde man faktiskt tänka efter, medan man ännu har makten /majoriteten i landet, om några år är det försent!!!! /hva410e.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: