anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Invandrarungdomar skyller Husby-kravallerna på samhället

citat4 - Kopia I dagarna är det ett år sedan som invandrarkravallerna i Stockholmsförorten Husby rasade, bilar eldades och 32 poliser skadades i attacker från invandrargängen. Svenska Dagbladet har skickat ut sin journalist Duraid al-Khamisi till Husby och möter där några otacksamma invandrarungdomar som skyller kravallerna på samhället i stället för att tacka svenskarna för deras generositet och be om ursäkt för upploppen.

Invandrarvåldet i Husby och andra mångkulturaliserade svenska förorter i maj förra året blev en världsnyhet. Sveriges internationella image som landet som utan problem kan ta emot och integrera hur många invandrare som helst från hur inkompatibla kulturer som helst raserades över en natt. Sverige framstod plötsligt som det varnande exemplet på vilka allvarliga konsekvenser en ansvarslös invandringspolitik kan medföra.

På exkursion i Husby möter SvD:s utsände bl.a. 18-årige Modi Zaffrani. Han uttrycker hela den otacksamhet mot Sverige och svenskarna och den totala brist på insikt om eget ansvar för sin framtid som är typisk härute och som vänsterliberal media destruktivt lärt honom att argumentera för.

– Allt vi vill är att inte bli behandlade som råttor, säger Modi som är besviken över att statsministern inte belönade våldsverkarna i Husby med ett personligt besök för att de slagit sönder stora värden för skattebetalarna och utsatt ordningspolis och andra för våld och livsfara. Själv har Modi precis utan anledning slagit sönder en fönsterruta med knytnäven i skolan. Han har därvid skadat handen och på svenska skattebetalares bekostnad fått den gipsad.

Artikeln fortsätter sedan i samma stil där Husby närmast framställs som en idyll av gemenskap och kärlek, full av goda krafter och vore det inte underförstått för oss vardagsrasistiska svenskar så skulle ingen i Husby vara fattig, ingen arbetslös och ingen kriminell. Inga bilar skulle brinna och inga poliser bli utsatta för stenkastning.

Att få kastat i ansiktet att vi behandlar invandrarna som råttor är tacken vi svenskar får för att vi öppnat dörren till sitt land på vidare och mer gästfri gavel än något annat land, för att vi varje år går till jobbet och arbetar ihop 250 miljarder kronor i skatt för att bekosta massinvandringen. citat4

CITAT Otacksamma Husbyungdomar anklagar Sverige Avpixlat 2014-05-10

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Rösta på Sverigedemokraterna i valen 2014 !

Sverigedemokraterna

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

tidning3 - Kopia

Fler artiklar i frågan;

Upplopp i södra Stockholm  Avpixlat 2014-05-09

Upplopp i södra Stockholm  Metro 2014-05-09

Stort polispådrag efter bilbränder i ÖstbergaExpressen 2014-05-09

Oroligt efter bilbränder i Östberga  Aftonbladet 2014-05-08

Örebropolisen bekräftar alarmerande ökning av bilbränder  Avpixlat 2014-05-06

Anlagda bilbränder i Västerås  Avpixlat 2014-02-29

Bilbränder i Landskrona  Avpixlat 2014-02-29

Nya bilbränder i Rosengård  Avpixlat 2014-02-26

Sex bilar brann i Norsborg  Avpixlat 2014-02-26

Bilar brann i Angered  Avpixlat 2014-02-23

Flertal bilbränder i Helsingborg  Avpixlat 2014-02-18

Bilbränderna – en fluga som kommit för att stanna  Avpixlat 2014-02-05

Flera bilbränder i Göteborg  Avpixlat 2014-01-27

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: