anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Det politiska våldet är på väg att förstöra vår demokrati

Några tragiska exempel på demokratins nederlag bara från den senaste veckan;

”VÄNSTERVÅLDET I fredags nådde Jimmie Åkessons valturné Gävle och i vanlig ordning hade den antidemokratiska våldsvänstern mobiliserat en pöbel som försökte spoliera Åkessons tal med burop och genom att demonstrativt vända ryggen mot SD-ledaren. I Gävle urartade emellertid situationen mer än vanligt. Efter att Åkesson hållit sitt tal på Rådhustorget skedde minst två attacker mot personer som är aktiva inom Sverigedemokraterna.”

CITAT Sverigedemokrater attackerades i Gävle Avpixlat 2014-05-18

”ANTIDEMOKRATER  Hoten, trakasserierna och våldet ökar mot personer med politiska uppdrag. Det visar färska siffror från Brå. I särklass värst drabbade är Sverigedemokraterna och i de allra flesta fall tillhör då gärningspersonerna den autonoma och våldsbejakande ytterkantsvänstern. En av de SD-politiker som har drabbats är riksdagsledamoten Julia Kronlid.”

CITAT Politikertrakasserierna ökar – SD värst drabbade Avpixlat 2014-05-17

”VÄNSTERN & VÅLDET Vänsterpartiet har fortsatta problem med ungdomsförbundet Ung Vänster, med kommuniststjärnan som symbol, som intar en alltmer antidemokratisk hållning med stöd till de vänsterextrema terrorgrupperna Revolutionära Fronten och AFA.”

CITAT Ung Vänster stödjer terrorgrupper  Avpixlat 2014-05-17

”Den valkampanj som nu pågått sedan en tid tillbaka inför EU-valet har varit kantad av händelser som inte har det minsta med demokrati att göra. Den ena efter den andra av våra företrädare överröstas, får saker kastade mot sig, blir hotade och till och med misshandlade, medan de är ute och kampanjar och försöker berätta om våra åsikter. Vidare är det är inte bara sverigedemokrater som på olika sätt hindras från att framföra sitt budskap eller råkar illa ut. Även personer från andra partier är drabbade, även om det inte är samma utsträckning.

Respekten för demokratin har med andra ord inte förbättrats det allra minsta sedan förra valet. Tvärtom verkar det som att den försvunnit helt och hållet, åtminstone inom vissa vänsterorienterade grupperingar i samhället.”

CITAT Demokrati på väg att krackelera SD-Kuriren, av Therese Borg (SD) 2014-05-17

”Här har vi en fråga där det borde råda snudd på konsensus i en demokrati. Ändå har vi åter hamnat i en diskussion där åtskilliga försvarar politiskt motiverat våld. Vänsterpartiet har till och med fått utesluta medlemmar. Trakasserierna kan rentav pågå framför våra ögon utan starkare reaktioner. SD:s Jimmie Åkesson har fått två torgmöten stoppade i innevarande valrörelse. Förra veckan i Uppsala kunde polisen inte få ordning på platsen förrän det bara återstod minuter av mötestiden. I Göteborg häromdagen fick mötet ställas in.

CITAT Vi har en sjuk politisk kultur SvD, av Per Gudmundson 2014-05-15

”VÄNSTERVÅLDET Roger Scruton, en av världens kanske mest kända konservativa filosofer, rutinerad författare och nylig gäst hos IPA i Australien, diskuterar de intoleranta och anti-yttrandefrihetattityder som kommer från vänstern och vänstermedia. Intervjun på The Bolt i Channel Ten ägde rum den 11 maj 2014.

Under intervjun visas prov på vänsterns intoleranta beteende även under TV-shower, genom gap och skrik. Scruton menar att vänstern har en totalitär inställning och att de är duktiga att bete sig illa eftersom det allra enklaste är att förstöra och bara vara emot saker. Scruton hävdar att samma vänsterrörelse har mycket svårt med att på ett civiliserat sätt artikulera konkreta och alternativa ideer.”

CITAT Vänsterrörelsen är totalitär  Avpixlat 2014-05-16

”SD-HATET Ylva Habel är forskare och lektor på ökända Södertörns högskola. På sin Facebook-sida har hon idag lagt upp en mobilfilm där Sverigedemokraternas saboterade affischer i Stockholms tunnelbana ses.”

CITAT Lektor hyllar vandaliserad SD-reklam  Avpixlat 2014-05-15

”HATET FRÅN VÄNSTER Häromdagen fick Karolinska skolan i Örebro utrymmas efter att någon anlagt en brand i elevskåpen. Det visar sig nu att branden var ett vänsterextremistiskt hatbrott riktat mot Lovisa-Teolinda Pettersson som är elev på skolan och aktiv i Kristdemokraternas ungdomsförbund, KDU.”

CITAT Vänsterextremt hatbrott bakom skolbrand  Avpixlat 2014-05-15

”ÅSIKTSREGISTRERINGEN Som en del av åsiktsregistreringen Expressen gjorde med vänsterextrema Researchgruppen, togs även kreditupplysning på ca 400 personer ur registret. Fallet anmäldes till Datainspektionen, som fäller Bisnode Kredit AB. Således får det kritiserade samarbetet sin första officiella konsekvens – fler är med största sannolikhet att vänta.”

CITAT Datainspektionen fäller Bisnode/Researchgruppen  Avpixlat 2014-05-15

”ANTIDEMOKRATER På flera håll i landet har Sverigedemokraternas torgmöten inför EU-valet saboterats av gatuvänstern, vilket försvårat för partiet att föra ut sitt budskap till väljarna. Vänsterskribenten Tanvir Mansur försvarar de antidemokratiska metoderna. Malin Lernfeldt, ledarskribent på Göteborgsposten, håller inte med. De två debatterade ämnet i SR P3 Nyheter med Karlsten på torsdagen.”

CITAT Vänsterskribent försvarar sabotage mot SD-möten  Avpixlat 2014-05-15

”Det blir inget EU-skolval på Nolaskolan på måndag som det var planerat. Den senaste tidens protester mot Sverigedemokraterna har gjort att skolan valt att ställa in valet.”

CITAT EU-val ställs in  SVT 2014-05-15

”DEMOKRATISK LIMBO Tidigare idag hölls en politisk debatt på Mittuniversitetet i Sundsvall, dit samtliga riksdagspartiers ungdomsförbund bjudits in – utom Sverigedemokratisk Ungdom.”

CITAT SDU exkluderas från universitetsdebatt  Avpixlat 2014-05-15

”ANTIDEMOKRATER Som Avpixlat tidigare rapporterat har antidemokratiska krafter på den yttre vänsterkanten uppmanat till att förstöra Sverigedemokraternas affischer inför EU-valet. Så har nu också skett. Trots ökad bevakning från SL har vandaler lyckatsfärgbomba ett stort antal av affischernautmed tunnelbanans gröna linje i Stockholm.”

CITAT SD:s valaffischer i t-banan vandaliserade  Avpixlat 2014-05-15

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Rösta på Sverigedemokraterna i valet till EU-parlamentet 2014 !

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

ANTIDEMOKRATER Trots V-ledaren Jonas Sjöstedts avståndstagande och åthutning avseende partiets ungdomsförbund, Ung Vänster, förstörde de tillsammans med sina kommunistiska fränder åter igen ett torgmöte för Sverigedemokraterna under onsdagskvällen i Karlstad.”

CITAT Ung Vänster i farten igen  Avpixlat 2014-05-15

”SABOTAGET MOT SD Igår skrev Expressens ledarskribent Ann-Charlotte Marteus om det organiserade sabotaget mot Sverigedemokraternas EU-valskampanj. Marteus är en känd SD-motståndare, men ser nyktert på situationen och kan skilja på demokrati och yttrandefrihet kontra sabotage.”

CITAT Debatt om sabotaget mot SD  Avpixlat 2014-05-15

”När Sverigedemokraterna i dag hade informationsträff på Segevångs torg i Malmö, möttes de som vanligt av skrikande motdemonstranter. Men här stötte bråkstakarna på patrull – av ett gäng tuffa pensionärer!”

CITAT Pensionärligan mötte skrikande ungdomar  Dispatch International 2014-05-15

”ANTIDEMOKRATER På onsdagen började Sverigedemokraterna skicka ut kampanjmaterial och valsedlar inför EU-valet till hushållen. En klick antidemokratiska brevbärare som kallar sig “Brevbärare mot rasism” vill dock inte respektera demokratin eller göra sitt jobb. De vägrar nu dela ut SD:s valinformation.”

CITAT Brevbärargrupp vägrar dela ut SD:s valmaterial  Avpixlat 2014-05-14

”HATVÄNSTERN Demokratiföraktande medlemmar i Vänsterpartiets ungdomsförbund såg igår till att SD-ledaren Jimmie Åkesson inte kunde genomföra ett planerat torgmöte i Göteborg. V-ledaren Jonas Sjöstedt tar idag avstånd från agerandet.”

CITAT Jonas Sjöstedt tar avstånd från Ung Vänster  Avpixlat 2014-05-14

”GATUVÄNSTERN Den antidemokratiska gatuvänstern genomförde på tisdagsförmiddagen en störningsaktion på Götaplatsen i centrala Göteborg där Sverigedemokretarnas partiledare Jimmie Åkesson skulle tala inför EU-valet. Stora polisinsatser har krävts för att hålla vänsterhuliganerna under kontroll. Vid 13-tiden tvingades Åkesson ställa in det planerade talet till stor besvikelse för många och förfång för demokratin.”

CITAT Gatuvänstern saboterade SD:s torgmöte i Göteborg  Avpixlat 2014-05-13

”VÅLDSVÄNSTERN En skadegörelsebejakande vänsterorganisation som kallar sig Brytfest har tagit på sig ansvaret för den vandalisering av kulturhuset Stenkrossen i Lund i helgen, som Avpixlat tidgare rapporterat om. På sin Facebook-sida skriver man att förstörelsen är en hämnd för att polisen ingrep mot en stökig första maj-demonstration som anordnades av den vänsterextrema paraplyorganisationen “Revolutionär 1 maj-kommittén” under vars fana bl.a. vänstersyndikalister och asylhaverister som gruppen “Allt åt alla” tågar.”

CITAT Våldsvänstergrupp tar på sig vandalisering av lokaler  Avpixlat 2014-05-13

”DEMOKRATISK FARS Twitter är en aldrig sinande källa för diverse slags vänstertrams, så även idag då en Robin Zachari upprörs över att Coop granskar riksdagspartiernas matpolitik och då så klart även nämner Sverigedemokraterna.”

CITAT Panik över Coops granskning av partiernas matpolitik  Avpixlat 2014-05-13

”EU-VALET Sedan Sverigedemokraterna lanserat sin affischkampanj i Stockholms tunnelbana har vänstern reagerat till punkt och pricka enligt mallen, och nu organiseras en demokratividrig motkampanj för att stoppa oliktänkande. På Facebook uppmanar vänsterextremister till sabotage och ger praktiska råd om hur man gör detta.”

CITAT SD:s t-banekampanj nästa mål för vänstern  Avpixlat 2014-05-13

”EU-VALET Nyligen lanserades sajten maktenardin.se som är en kampanj från Sveriges Ungdomsorganisationer, LSU, med officiellt syfte att öka engagemanget och EU-valdeltagandet bland unga. Tittar man närmare på vilka som stödjer sajten hittar man förutom Europaparlamentets svenska del även sex svenska kommuner.”

CITAT Kommuner stödjer anti-SD-kampanjsajt  Avpixlat 2014-05-12

”Jimmie Åkessons tal i Uppsala igår blev en timme försenat på grund av motdemonstrationer. När polisen fått situationen under kontroll hade SD-ledaren bara tid att tala i fem minuter, innan han var tvungen att resa vidare.”

CITAT Demonstranter störde SD-möte i Uppsala Fria tider 2014-05-10

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Rösta på Sverigedemokraterna i valet till EU-parlamentet 2014 !

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Länkar och artiklar om Sverigedemokraternas politik;

”Mindre EU – Mer Sverige” – Sverigedemokraternas valmanifest i EU-valet

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

SD vill ha ny EU-omröstning  GP 2014-05-05

Tankar i valtider  SD-Kuriren, av Therese Borg (SD) 2014-05-15

EU är en stor förlustaffär för Sverige  DN, av Johnny Skalin (SD) 2014-04-30

Ynka 20 år av Sveriges mångtusenåriga historia  SD-kuriren, av Kristina Winberg (SD) 2014-04-09

SD-kandidat: Jag vill avveckla EU  Europaportalen.se 2014-03-31

Bekämpa gränsöverskridande brottslighet  SD-kuriren, av Kristina Winberg (SD) 2014-03-15

Så bestämmer EU över Sverige  SD-kuriren, av Paula Bieler 2014-03-04 

tidning3 - Kopia

Ytterligare artiklar;

Låt inte antidemokraterna stoppa fler torgmöten  SVT Opinion, av partiledare Jimmie Åkesson(SD) 2014-05-13

Vad har egentligen blivit bättre – tack vare EU?  Avpixlat 2014-05-12

Partiledardebatt inför Europaparlamentsvalet  Sveriges Riksdag 2014-05-07

Det bästa med Bryssel  Dispatch International, insändare av Micke Carlsson 2014-04-23

Cecilia Wikström (FP) vill öppna EU:s gränser  Avpixlat 2014-04-16

Nigel Farage: inget stöd för Europas förenta stater  Avpixlat 2014-04-16

Sverige tar emot flest asylsökande per capita i världen  Avpixlat 2014-04-12

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER”  NEO, intervju med Niall Ferguson nr 5/6  2013

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: