anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Läs sanningen om Sveriges massinvandring och dess konsekvenser!

Läs sanningen om Sveriges massinvandring och dess konsekvenser!

Ta del av den avslöjande redogörelsen av den svenska massinvandringen;

Jan Tullbergs bok ”Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik”.

Boken beskrivs i en recension med namnet DEBATT: Det låsta läget vilken citeras här nedan.

Jan Tullbergs bok är en för den ovetande svensken mycket viktig bok som sakligt lägger fakta bordet med den ärliga ambitionen att vilja försöka skapa en debatt (som inte finns) om svensk invandringspolitik, och i bästa fall väcka fler svenskar ur sin ”törnrosasömn”. För det är väldigt mycket som är galet med dagens invandringspolitik, trots de så kallade politiskt korrektas tro på att ännu mer invandring är lösningen på alla integrationsproblem, i en naiv önskan eller närmast religiös övertygelse och tro på att allt blir bra, om inte nu, så snart, bara lite till invandring, lite mer multikultur.

Boken påvisar med argument och exempel tagna ur verkligheten det faktumet att svensk invandringspolitik är synnerligen överdimensionerad och släpphänt i alla led. Jan Tullberg ställer de naturliga följdfrågorna vilka läsarna själva får svara på. Det torde dock stå klart för var och en, efter att ha läst boken, att något måste göras innan landet Sverige fullständigt balkaniseras. För alla som inte är en Bagdad-Bob torde det vara självklart att Sverige börjar med att minska invandringen till hanterbara nivåer och upprätthåller en ansvarsfull verklighetsförankrad invandringspolitik som följer svenska och internationella lagar. Men att säga och komma fram till något så kontroversiellt kan bara vara kontroversiellt i ett land där debatt och förnuft blivit tabu, och där tron på en stor och liberal invandring och multikultur har blivit en religion som man inte säger emot utan att stigmatiseras som rasist. Denna religiösa övertro på massinvandring har övergått till galenskap, förföljelse av de som motsäger den, och är på god väg att ruinera svenska folket, orsaka alltmer våld i samhället och göra svensken till en minoritet i sitt eget land.

citat4 - Kopia Jan Tullbergs bok om den havererade invandringspolitiken har fått titeln ”Låsningen”. Denna titel sammanfattar Tullbergs diagnos på asylhaveriets orsak. Han anser att makthavarna helt enkelt saknat kurage att effektivt sätta stopp för det massiva inflödet av asylsökare till Sverige.

För att skapa en effektiv sluss som enbart släpper igenom de verkligt skyddsbehövande – flyktingar enligt Genève-konventionen, som utgör ungefär 5 procent av totalinflödet asylsökare – måste man vara beredd att ta genomtänkta beslut. Men makthavarna har bakbundit händerna på sig själva genom att de inför världen vill framstå som ”goda” och ”generösa”. Denna hycklande självgodhet hindrar dem från att genomföra de åtgärder som krävs för att stoppa den asylrelaterade invandring som i realiteten inte är annat än ekonomisk migration; asylturism.

68-vänstern vill ha obegränsad invandring i syfte att förstöra vårt samhälle (understödd av extremliberaler, som av andra orsaker även de vill förstöra samhället i sin nuvarande form) – och man utnyttjar i synnerhet massmedierna för att uppnå detta syfte. Därav följer den märkliga censur som Tullberg beskriver i boken Låsningen. Exempelvis innehåller boken en utmärkt genomgång av den enorma klyftan mellan hur den invandringsrelaterade verkligheten uppfattas av vanligt folk och hur den vinklas i etablerad media. Halva svenska folket anser att invandringen bör bli mer restriktiv, men detta ignoreras av både massmedier och makthavare i Sverige.

Av riksdagens åtta partier är det endast ett – Sverigedemokraterna – som företräder den hälft av oss svenskar som inte vill att nuvarande vettlösa invandringspolitik ska fortsätta. Och för att SD rakryggat står upp för denna politiska linje angrips man med lögner och okvädningsord från den vänsterinfekterade journalistkåren och från 7-klöverns politiker. citat4

CITAT DEBATT: Det låsta läget Dispatch International, recension av ”Sunnyman6” 2014-05-18

OBS! Hela boken ”Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik” kan laddas ner här.

anderssons thinktank  har i en tidigare artikel ”Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik” refererat och länkat till tidigare recensioner av Jan Tullbergs bok;

Jan Tullberg finns inte  Marika Formgrens blogg 2014-04-30

Angelägen läsning om allvarlig låsning  Avpixlat, av Rolf Hillegren (fd Kammaråklagare) 2014-04-22

RECENSION: Sverige importerar kaos  Dispatch International, av Lars Hedegaard 2014-04-21

OBS! Hela boken ”Låsningen – en analys av svensk invandringspolitik” kan laddas ner här.

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Länkar och artiklar om Sverigedemokraternas politik;

Sverigedemokraterna – Förändring på riktigt  Sverigedemokraternas valfilm

Jimmie Åkessons sommartal  SVT Play, 2014-08-02

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Fler länkar och artiklar om Sverigedemokraterna här

tidning3 - Kopia

Ytterligare artiklar om massinvandring;

Venstre vill undvika en svensk situation  Avpixlat, 2014-08-06

Professor: Massinvandringen skadar Storbritannien  Avpixlat, 2014-08-05

Invandringens kostnader döljs med 500 miljarder i kommunlån  Avpixlat, av Mats Dagerlind 2014-04-20

Rädslans kultur härskar i Sverige  Avpixlat, artikel av Gunnar Sandelin 2014-04-17

Sverige tar emot flest asylsökande per capita i världen  Avpixlat 2014-04-12

SD-Kuriren granskar: Oss Allas påstådda punktering av påstådda myter om invandringen  SD-Kuriren, av Paula Bieler (SD) och Linus Bylund (SD) 2014-03-24

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER”  NEO, intervju med Niall Ferguson nr 5/6  2013

Fler artiklar och länkar om invandring här

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: