anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Det svenska samhället i totalt sönderfall – vakna!

Man vill vara positiv, hoppfull och tro att mesta är ok i Sverige, trots allt. Men det enda man kan vara positiv över är att vi inte befinner oss i krig. För tillståndet i landet är alltmer oreda och brottslighet och demokrati har vi inte längre, de (oftast SD) som försöker debattera och föra fram en annan åsikt än alliansregering och de röd-gröna beskylls för att vara rasister, fascister och nazister.  Ord går också ofta över i handling dvs regelrätt våld mot människor som yttrar en politisk åsikt. Jag har bloggat om detta i otaliga artiklar, och om hur demokratin sakta men säkert har nedmonterats i Sverige. Vi har fått ett våldsamt Sverige, vilket åskådliggörs väl när man tittar på det totala haveriet och anarkin i den svenska skolan. Ja det finns fungerande skolor och områden , och det är där alla ”fina” människor, journalister och politiker från sjuklövern bor, och inte i de svårt segregerade utanförskaps-områdena vilka är svårt drabbade av problem och våld efter år av massinvandring.

En lärare, Thomas Petersson, har skrivit en skrämmande artikel om sin vårtermin i den svenska skolan. Ett tragiskt tidsdokument över det svenska samhället i totalt sönderfall (se nedan).

Läs artikeln och begrunda förfallet av skolan och det svenska samhället. Själv har jag noggrant betraktat och reflekterat över det svenska samhället och läst massvis med nyheter, artiklar och politiska partiprogram och som jag ser det är det bara ett parti som beskriver verkligheten som den ser ut och har en verklighetsförankrad (socialkonservativ) politik som stoppar massinvandringen och återställer välfärden och det partiet heter Sverigedemokraterna.

Det går att förändra, återställa och förbättra den svenska skolan och det svenska samhället, men det kräver att svensken inser allvaret och verkligheten, och vaknar.

citat4 - Kopia Journalisten Thomas Petersson tog ett vikariat på ett högstadium i Stockholm. Han var inställd på att det skulle bli tufft – men inte på att möta en svensk skola i upplösning. ”Mitt brutala uppvaknande pågår under hela min tid på skolan”, skriver han.

Vårterminen 2014 arbetar jag för första gången som lärare i den svenska grundskolan. Under närmare fem månader färdas jag söder­ut, längs tunnelbanans röda linje. Den första veckan sover jag knappt alls på nätterna. Ångesten inför min plötsliga lärargärning i en av Stockholms södra förorter har mig i sitt grepp. Jag hade förväntat mig att det skulle bli tufft, men inte detta. Ska jag fortsätta? Ge upp?Jag förstår naturligtvis att mycket har förändrats. Att det är skillnad på en förort till Stockholm och en liten ort i Småland för fyrtio år sedan. Jag är inställd på att det kommer att bli tufft, men fortfarande präglar minnesbilder från sjuttiotalets Småland min verklighetsuppfattning.Tunnelbanans röda linje sträcker sig från Danderyd i norr till Norsborg i söder. En symbol för det segregerade Sverige och en verklighet där ens bakgrund är avgörande för möjligheterna i livet.Den första veckan känns det omöjligt att hålla någon form av ordning, få eleverna att lyssna och visa respekt. Hela havet stormar och till en början lägger jag hela ansvaret på mig själv.Det blir några svåra dagar och nätter och jag vill kasta in handduken. Ge upp. Jag är en usel lärare och människa.

Mitt brutala uppvaknande ska pågå under hela min tid på skolan.

Händelse läggs till händelse och allra mest slås jag av elevernas attityd och avsaknad av respekt. Bristen på elevansvar, och bristen på regler och konsekvenser från lärarnas och skolledningens sida. En del har ytterkläderna på sig under lektionerna, mössor och jackor. Elever kommer och går, lite hur som helst. Tuggummin tuggas. Elever brottas med varandra. Hög musik på. Några dansar på borden. Ögon stirrar stint in i mobilerna. Spottloskor på golvet. De skriker. Brölar. Okvädingsord riktas mot katedern. citat4

CITAT Rapport från en vårtermin i kaos DN, av Thomas Petersson 2014-06-11

Svenska samhällets sönderfall inifrån  Avpixlat (med kommentarer till ovan) 2014-06-11

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Länkar och artiklar om Sverigedemokraternas politik;

Sverigedemokraternas partiprogram för en ordentlig skola

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Tankar i valtider  SD-Kuriren, av Therese Borg (SD) 2014-05-15

Fler länkar och artiklar om Sverigedemokraterna här

tidning3 - Kopia

Artiklar om den svenska skolan;

“Kaotisk situation” på invandrartät skola i Lammhult Avpixlat 2014-04-29

Svenskfientlighet och dålig kvinnosyn på Malmöskola  Avpixlat 2014-04-15

Nytt fiasko för Sverige i ny PISA-rapport  Avpixlat 2014-04-01 

Nedslående rapport om svensk skola SD-Kuriren 2013-12-05

tidning3 - Kopia

Artiklar om Sveriges massinvandring;

DEBATT: Det låsta läget Dispatch International, av ”Sunnyman6” 2014-05-18

Invandringens kostnader döljs med 500 miljarder i kommunlån Avpixlat, av Mats Dagerlind 2014-04-20

Rädslans kultur härskar i Sverige  Avpixlat, artikel av Gunnar Sandelin 2014-04-17

Sverige tar emot flest asylsökande per capita i världen Avpixlat 2014-04-12

SD-Kuriren granskar: Oss Allas påstådda punktering av påstådda myter om invandringen SD-Kuriren, av Paula Bieler (SD) och Linus Bylund (SD) 2014-03-24

”MISSLYCKANDET KOMMER ATT FÅ KATASTROFALA FÖLJDER” NEO, intervju med Niall Ferguson nr 5/6  2013

Fler artiklar och länkar om invandring här

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: