anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Polisman övergavs – ledningen ville undvika invandrarupplopp

citat4 - Kopia POLISENS FÖRFALL En polisman på uppdrag i det lika brottstyngda som invandrardominerade bostadsområdet Koppargården i Landskrona omringades av en hotfull och aggressiv invandrarmobb. Polismannen tvingades dra sitt vapen för att hålla gänget på avstånd och kallade över radion på förstärkning. Någon sådan fick han dock inte. Polisledningen gjorde bedömningen att polismannen kunde offras. Det ansågs som mer angeläget att inte provocera invandrarna i området till upplopp eftersom det skulle se illa ut och kunna gynna invandringskritiska krafter i samhället. citat4

CITAT Polisman övergavs – ledningen ville undvika invandrarupplopp  Avpixlat, 2014-07-28

Polisledning ville bjuda in kriminella till samtal  Helsingborgs Dagblad, 2014-07-27

tidning3 - Kopia

Några läsvärda kommentarer till artikeln ”Polismans övergavs -ledningen vill undvika invandrarupplopp”  på Avpixlat 2014-07-28;

”Bland det vidrigaste jag läst någonsin på Avpixlat. Om en sån här händelse inte kommer leda till någon förändring kommer inget annat att göra det heller. Hur mycket skit ska vi behöva tåla? Hur länge ska de få trampa på oss? När har vi fått nog? /Sidious”

”En hederskodex inom militär och polis i hela världen är att aldrig lämna någon kvar, död eller levande. Enda undantaget är inom kommunismen.

Så nu vet vi var vi har polisledningen med ”pladder-pelles” åsikter. Kanske dags för ”polis-demonstrationen” att ta med ”alla polisers lika värde”?

Enda partiet som vill återställa rättsväsendet är Sverigedemokraterna! SD i valet 14 september! /UNObserver”

”Vi ser dagligen bevis på att landet håller på att falla sönder. Något mer allvarligt än att polisen inte vågar ingripa finns väl inte i ett samhälle. Synd att inte yttre befäl tog eget initiativ och gick in för att hämta ut sin kollega. Hade han fått sparken för det, så hade det blivit en intressant diskussion: jo, min kollega riskerade livet några hundra meter bort och jag hade tio patruller med mig. Jag struntade i given order för att rädda min kollegas liv som jag uppfattade vara i fara. Vilken hjälte det skulle ha varit och den ynkliga ledningen skulle ju ha kunnat försöka sparka honom i det läget. I övrigt, vilken demoraliserande händelse för poliskåren. Att veta att man inte kan få förstärkning beroende på politiska orsaker. Vem vill springa efter brottslingar då? /I3d3r”

”En polisledning som inte ställer upp för poliserna är inget vi svenskar har bett om eller vill betala för och den kan med fördel offras.

Det är lätt att förstå varför vi inte sett några Husbykravaller detta år. Polisen har order om att inte ingripa och och låter därmed muslimska brottslingar gå fria.

Tackar Reinfeldt på förhand för att han lämnar Sverige. / Jonas852″

”Jobbade ett år i Rotterdam där snodde dom tre cyklar för mig . En dag såg jag min cykel på en gård och stoppade en polisbil och bad dom hjälpa mig få tillbaka min cykel. ” Nej nej dit in åker vi inte med mindre än att vi är två polisbilar ” Det var ett muslimskt getto . Och nu har vi massimporterat samma berikarproblem till Sverige .
Vad var det nu tokfan sade : ”Tack för att ni väljer Sverige ” Ja dårhuset känner inga gränser . /candidavoice”

”I dårhuset Sverige står alltid en kader ryggradslösa tjänstemän beredda att omedelbart kasta in handduken så fort det blir minsta problem som involverar invandrare.

De trygghetsskadade Svenskarna har satt sig i en situation som de är oförmögna att hantera. Vi har sett det förut: När människor tappar fotfästet i tillvaron så ersätts sunt förnuft av panik. Man klarar helt enkelt inte av att anpassa sig och likt en robot gör man som man alltid gjort – även om det är kontraproduktivt.

Svenskarna har EN ENDA metod för att hantera multikulturella problem: Snällism i kombination med självförnedring. När ett folk kan gå så långt i sin vilja att stryka sina kolonisatörer medhårs att de låter rättsstaten implodera, så borde det bli en väckarklocka.

Det här att INGEN på ledningsnivå inom polisen, ingen politiker och ingen i media reagerar, är en tydlig indikator på att det vettlösa sociala experimentet går nu in i sin slutfas: -Alla hämningar har släppt! Hur länge håller det? /ichthyostega”

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Länkar och artiklar om Sverigedemokraternas politik;

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Tankar i valtider  SD-Kuriren, av Therese Borg (SD) 2014-05-15

Fler länkar och artiklar om Sverigedemokraterna här

 

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: