anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Länkar

Den första länken att presentera är systersajten anderssons politik  vilken tar vid där anderssons thinktank och debatten slutar – anderssons politik  tar partipolitisk ställning för ett Sverigevänligt parti (det finns bara ett i riksdagen så det är inte så svårt att gissa). Ta förslagsvis först del av debatten här på anderssons thinktank, tyck till själv, och du är sedan välkommen till anderssons politik  där en Sverigevänlig politik presenteras.

Här nedan presenteras ett urval av alla de länkar och källor som använts för nyheter och debatter på anderssons thinktank.

H

Tidningar, Nyhetssajter

Avpixlat  Nyhets- och debattsajt, levererar dagligen nya ocensurerade nyheter med efterföljande svenskvänlig debatt. Avpixlat är närmast en ”institution” bland alternativ media, och med sina dagliga och avslöjande nyheter vill de vara en ”nagel i ögat på PK-etablissemangets journalister och politiker”. Klippt från sajtens egen beskrivning av sin målsättning;

”Avpixlat levererar obekväma sanningar och åsikter om svensk invandrings- och migrationspolitik och den bakomliggande kulturrelativism som styr de politiska besluten och journalisternas pennor. Här berättar vi historien om det mångkulturella samhället som blev det mångkriminella samhället, hur integration förvandlades till segregation och hur det som påstods skulle vara närande för Sverige tvärtom kom att bli tärande. Hos oss kommer du att kunna ta del av fakta och analys kring sådana samhällsnedbrytande företeelser som islamisering, kulturradikalism, nationalmasochism och svenskfientlighet, skenliberalism och genus-, kvoterings- och queervansinne.”

Dispatch International  Alternativ media med nyheter om politik, demokrati och icke demokrati i Sverige och världen.

H

Politiska bloggar

Thoralf Alfssons blogg  Thoralf Alfsson, SD, Kalmar. Riksdagsledamot sedan 2010, kommunfullmäktigeledamot sedan 2006. Thoralf skriver sakkunnigt om dagsaktuella politiska frågor, ofta välunderbyggda av statistik vilket han även publicerar på en egen statistik-blogg (se nedan).

Affes statistik-blogg  Thoralf Alfsson, SD, Kalmar. Riksdagsledamot sedan 2010, kommunfullmäktigeledamot sedan 2006. Thoralf skriver sakkunnigt om dagsaktuella politiska frågor på egen blogg (se ovan), ofta välunderbyggda av statistik vilket han även publicerar på sin statistik-blogg.

H

Krönikörer

Julia Caesar  Julia Caesar är en av Sveriges vassaste journalister. I sina krönikor beskriver hon välformulerat, sakligt och engagerande om aktualiteter i vårt samhälle och i politiken. Att en så skicklig journalist är en doldis skulle man kunna tro att det beror på att hon skriver under pseudonym, men sanningen är den att det beror på att hon levererar alltför sanningsenliga och träffsäkra skildringar av vår havererade invandringspolitik. Den sanningen är alltför jobbig för politiskt korrekt media som därför (inte) bemöter hennes texter och kritik genom att officiellt aldrig nämna eller citera henne. Politiskt korrekt media begår därigenom ett kollektivt försök att mörka obehagliga sanningar, men alternativ media i allmänhet och Julia Caesar i synnerhet är en välförtjänt nagel i ögat på förljugna journalister och politiker. Här ett citat från henne själv, taget från ett kommentarsfält till en av hennes artiklar;

”Tack kära läsare för er uppskattning! Om mina krönikor får någon att börja reflektera över den invandringspolitik som bedrivs i Sverige och dra politiska slutsatser är jag nöjd. Den största orsaken till att politikerna tillåts fortsätta med sin ansvarslösa politik är människors okunnighet och omedvetenhet. Det är just där jag hoppas kunna göra en insats. Jag behöver bara gå till mig själv – det var när jag började läsa på och skaffa mig kunskaper om invandringspolitiken som jag insåg hur illa ställt det är i Sverige. De iakttagelser som jag hade gjort under många år föll på plats och fick en förklaring. Jag hade inte inbillat mig att något inte stod rätt till – det ÄR ett galopperande vansinne som bara pågår och pågår.”

%d bloggare gillar detta: