anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Valet

Maken till ful valrörelse trodde jag aldrig att jag skulle behöva uppleva. Media har under valveckan formligen attackerat Sverigedemokraterna varje dag, med alla möjlig publiceringar av uppgrävda så kallade ”nyheter”, allt för att smutskasta och förstöra Sverigedemokraternas möjligheter att få föra ut sin politik. Man är otroligt naiv och blind om man inte ser att detta är en massiv propagandakampanj mot Sverigedemokraterna, bedriven av Expressen, Aftonbladet, DN, Sydsvenskan, SVT, TV4, Sveriges Radio för att nämna några rötägg till media. För rötägg och ynkryggar är vad man är om man bedriver politisk förföljelse, förtal och politisk mobbing av ett demokratiskt parti, dess företrädare och runt en miljon väljare. Ännu ynkligare än media är de andra politiska partierna vilka spelar med i denna fula politiska mobbing, allt för att vinna eller klamra sig fast vid maktens köttgrytor. Det är rasist hit och rasist dit. Uppfinningsrikedomen och resurserna för att gräva fram och skapa skitnyheter om SD vet inga gränser.  Att kalla Sverigedemokraterna, partiet, politiken, företrädare och väljarna för rasister är så lågt och okunnigt, vilket konsekvent och beundransvärt tålmodigt bemöts av partiets företrädare med tydlig fakta om motsatsen. Till vilken nytta kan man undra då dumheten och dövörat är påslagna hos de som varken kan läsa eller än mindre ta in fakta och åsikter förutom sina egna dvs de ”rätta”. Men när detta av några tas ännu ett steg längre och Sverigedemokraterna förknippas med nazism då jävlar har man gått över alla slags anständiga gränser. Fy fan säger jag.

Att det bland svenska folket finns de som faktiskt tror på medias lögner och mörkläggning av Sverigedemokraterna kan man förstå, konstigt vore väl annars efter år av propaganda. Men att politiskt insatta ”journalister” eller, vad värre är, politiskt insatta politiker spelar med i detta förtal av Sverigedemokraterna är inte ursäktat, än mindre förlåtet. Jag förlåter dem aldrig för deras fula politiska mobbing.

citat4 - Kopia Jag visste att det skulle bli en smutsig hatkampanj mot Jimmie och SD. Men så här äckligt skitig trodde jag faktiskt aldrig. Det SR ekot gör 2 timmar innan debatten var något av det smutsigaste och svinaktiga jag har upplevt. Att Jimmie Åkesson fortfarande står upprätt visar bara på vilken oerhört stor ledare han är!! Han är urstark och dom andra framstår som smurfar bredvid honom. Jag hoppas nu att Jimmie får en anledning till att jubla på söndag kväll!! citat4

CITAT en kommentar till artikeln Valet 2014: Slutdebatten Avpixlat 2014-09-12

Nu tycker ni kanske att jag överdriver. Men om det vore så väl hade jag inte skrivit detta. Längst ned i detta blogginlägg länkar jag till några artiklar som ger en motvikt till ”neutrala” medias ensidiga bombardemang med ”nyheter” om SD, en media som drivs av något som bäst kan beskrivas som ett sjukligt hat att skada SD, om SD så står och talar om ”att det behövs fler händer i vården”, ”höjd a-kassa” eller ”sänkt pensionärsskatt”. Sverige har sista åren visat alla tecken på att ha blivit en demokratur om ni inte visste det.

Men först, då media inte gör sitt jobb och återger Sverigedemokraternas sanna politik så gör jag det här.

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Sverigedemokraternas Valmanifest

Finansiering till Valmanifest

Kalkyl till Valmanifest

Mer om Sverigedemokraternas politik..

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Åkesson kräver besked från övriga partiledare  SD-kuriren, Jimmie Åkesson 2014-08-22

Jimmie Åkesson – På riktigt  Sverigedemokraternas valfilm 1

En längre film om oss  Sverigedemokraternas valfilm 2

Låt er inte tystas  Sverigedemokraternas valfilm 3

Jimmie Åkessons sommartal  SVT Play, 2014-08-02

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Sverigedemokraternas hemsida

SD-Kuriren

Artiklar som belyser Sveriges havererade massinvandringspolitik..

En talande bild av det nya Sverige  Avpixlat 2014-08-26

moderaterna-valaffisch-rinkeby-3

 

 

 

 

 

 

Dansk konservativ ledare hyllar Åkesson  Samtiden 2014-09-04

Regeringen håller folket som gisslan av socionom Gunnar Sandelin 2014-08-31

Söndagskrönika: Storspelarna  av Julia Caesar 2014-09-14

Söndagskrönika: Högsäsong för sanningsfobiker av Julia Caesar 2014-09-07

Söndagskrönika: Mellan pest och kolera av Julia Caesar 2014-08-31

FI vill ha allmän flyktingamnesti  Avpixlat 2014-08-28

Kommentar till artikeln:

”Det tar aldrig slut med tokigheter! Det enda som tar slut är den svenska välfärden. Vem ska finansiera detta godhets-åtagande? Visst ja……de svenska skattebetalarna som får mindre eller ingen välfärd.” /carpinus

Kostar invandring verkligen pengar?  Avpixlat, av Rolf Hillegren 2014-08-29

Stenkastning, hot och misshandel stängde ned byggarbetsplats  Avpixlat, 2014-08-29

Tio saker du bör veta om invandringen till Sverige  Avpixlat, 2014-08-30

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Artiklar som visar brott begångna av politiker i alla partier..

För att ge en motvikt till ”neutral” medias ensidiga bombardemang av ”nyheter” om SD, vill jag visa en lista på brott begångna av politiker bland de andra partierna. Det är ingen fullständig lista, men den är överväldigande och ger den insikten att brott tyvärr hittas i alla politiska partier. Vem som är värst är osagt, troligen är skiten så att säga jämnt utsmetad. Men om 1 av 100 politiker inte kan hålla sig inom lagens gränser betyder inte det att de resterande 99 inte gör det. Det betyder inte heller att det hundrade ”svarta fåret”  är representativt för partiet eller än mindre partiets partiprogram.

Vid brott är det viktigt att ett parti tar tydligt avstånd från den brottsliga handlingen, inte minst när det gäller brott med politiska motiv. Likaså när det gäller så kallade ”åsiktsbrott” är det av vikt att partiet tydliggör partiets åsikter och politik. Skillnaden mellan brott och åsikter måste dock få anses vara stor, då fri åsiktsbildning är av godo för att åsikter ska kunna bildas, prövas, korrigeras och lanseras på nytt dvs det är så vår vackra demokrati fungerar helt enkelt.

Men, här är då den bedrövliga listan över brott begångna av politiker (av annan färg än SD):

Brottsdömda 7-klöverpolitiker

”Detta dokument listar politiker i C, FP, KD, MP, M, S och V som dömts för brott sedan 2004, och är tänkt att vara en illustrativ motvikt till påståenden om att Sverigedemokraternas företrädare skulle vara särskilt brottsbelastade. Fall med politiker som har kronofogdeskulder eller som har gjort olämpliga uttalanden, uppmärksammas inte här.

Datainsamlingen grundar sig främst på medierapportering, vilken ju är mer förekommande när förseelser är grova och förövare kända, så dokumentet kan därför inte ses som en statistisk jämförelse mellan partierna.

I de fall brott inte har uppmärksammats av traditionell media har alternativ media använts som källa, och ifall dessa händelsevis skulle misstros, rekommenderas kontroll hos rättsväsendets instanser.

De dömda listas per parti i efternamnsordning och deras fall presenteras enligt mallen: uppdrag som personen hade vid brottstillfället, beskrivning av brottet, påföljd och källor.”

Ett axplock av politikernas brott (vilka också kan finns med på listan ovan).

Medlem i Moderaternas partistyrelse kidnappade, pistolhotade och utpressade chef

Moderat valkandidat dömd för att ha jagat polis med motorsåg och gevär

V:s förstenamn i Tierp dömd för flera grova våldsbrott

Våldsbrottsdömd V-riksdagskandidat försvarar politisk brottslighet

Folkpartistisk valkandidat dömd för långvarig kvinnomisshandel

Socialdemokratisk valkandidat dömd för flerfaldig barnmisshandel

S valkandidat Mahmoud Haidar: “Vi plockar honom sen”

Socialdemokratisk toppkandidat dömd för misshandel och mordhot

Vänsterpartistisk valkandidat dömd för misshandel och olaga hot

Comments are closed.