anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Varför SD bör få din röst

citat4 - Kopia Det har väl knappast undgått någon att vi är inne i ett supervalår, med riksdagsvalet som huvudattraktion. Kvällstidningar och andra medier har gått ut med valbarometrar och valkompasser, som väl är lika tillförlitliga som när de spår väder. Därför har jag gjort en egen, riktig valbarometer, en liten guide till var de olika blocken står och var din politiska hemvist med all sannolikhet befinner sig, skriver Rune Söderlund.

SD är ett invandringskritiskt parti som vill ha invandringen på en nivå som motsvarar andra europeiska länders. Partiet är heller inte främmande för en viss arbetskraftsinvandring. SD har av vissa politiska motståndare betraktats som ett enfrågeparti. Nej, det är inte korrekt, men du måste ta i beräkning att denna monumental massinvandring kostar gigantiska pengar. Det begriper minsta lilla barn. Inget annat parti än SD har vågat presentera siffror över invandringens kostnader – och det handlar i alla fall om hundratals miljarder. Detta är en så stor summa att den hämmar alla statliga och kommunala kostnader för att kunna finansiera välfärden. Alltså det viktigaste vi har. Det är en stor fråga och ska följaktligen ha ett mycket stort utrymme i debatten.

När vansinnesinvandringen ska försvaras sägs det att vi ska visa solidaritet med de krigsdrabbade ländernas folk, och vi har minsann råd att hjälpa till. Ja och nej. Det är klart att vi ska hjälpa folk på flykt undan krig och elände. Men nej, vi har inte råd att ta hit allaMänniskor på flykt undan krig och naturkatastrofer hjälper man på plats och med fördel låter man UNHCR ta hand om den biten. Detta system räddar de flesta människor till livet, och det är väl därför vi hjälper dem, eller hur?

Om du anser att Sverige hjälper de fattigaste och svagaste i en turbulent omvärld genom att sätta dem i flyktingläger innan de kommer ut i arbetslösheten, är inte SD partiet för dig. Då kan du rösta på alla utom SD. Om du däremot vill rädda så många människor som överhuvudtaget är möjligt, om bilden av stackars svältande barn berör dig och du vill försöka ge barnet en chans, om du tycker att UNHCR ska hantera hjälpen i stället för Bert Karlsson – ja, då kan SD vara ditt parti.

Om du tycker att kommunernas rop om att de inte längre kan ta emot fler invandrare utan stora och negativa samhällseffekter, bara är nys och att kommunerna inte förstår sitt eget bästa eftersom invandringen ger enorma ekonomiska vinster – då ska du definitivt inte rösta på SD. Kanske kan FI kan vara ett alternativ för dig, eller varför inte låta Alliansen styra igen?

Om du däremot tror på en balanserad invandring som mera liknar resten av Europa – ja, då ska SD ha din röst.

Om du tycker att några timmars samhällstjänst är ett lagom avvägt straff för att sparka ner och nära misshandla en 60-åring till döds medan han tar en promenad med hunden – ja, då är SD inte ett parti för dig. Inte heller om du tycker att alla brottslingar är offer eller att Sveriges toppnoteringar i våldtäktsstatistiken inte är speciellt bekymmersam. Däremot om du tycker att kriminaliteten i samhället är ett problem som måste prioriteras och bemötas med yttersta beslutsamhet – ja, då är SD ditt parti.

Om du anser att en delegation från Tyskland, Belgien, Frankrike, Grekland, Rumänien och Bulgarien med säte i Bryssel, vet bäst hur Sverige ska styras, då ska du undvika SD. Folkpartiet kan vara ditt parti. Om du däremot tycker att svenskar vet vad som är bäst för Sverige – ja, då är SD ditt parti. Kommunisterna, förlåt, Vänsterpartiet är också EU-kritiskt men deras övriga agenda måste betraktas med yttersta misstänksamhet.

SD förordar inte att Sverige omedelbart ska lämna EU, men partiet kommer att ställa krav på att medlemskapet omförhandlas. Det finns goda ingredienser i sammanslutningen som tullunionen och andra samarbetsavtal som över gränser bekämpar brottslighet, men överstatligheten säger SD liksom undertecknad ett rungande nej tack till, samtidigt som vi säger ja tack till ett fördjupat nordiskt samarbete. 

Sverigedemokraterna vill ha ett försvar värt namnet. Om du lever i den uppfattningen att det aldrig kommer att bli väpnade konflikter i vårt närområde, så är inte SD ditt parti. Då ska du titta på MP eller V, eller varför inte låta Alliansen styra igen.

Jag vill se bättre vård av speciellt de äldre. Nästan alla kommer vi dit, tyvärr snabbare än vi anar. En trygg och kanske rent av en trevlig ålderdom är vad vi vill ha. Det kan inte SD lova, men de kan bättre än något annat parti bereda vägen för en sådan. Om de gamlas situation i Sverige 2014 hade fått en tiondel av den uppmärksamhet som Pride-festivalen fått, så skulle situationen kanske varit annorlunda. Förlåt alla hbtq-personer, men jag anser att de gamla och svaga har högre prioritet i vårt samhällecitat4

CITAT En ”riktig” valbarometer – del 3  Dispatch International, av Rune Söderlund 2014-08-15

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Åkesson kräver besked från övriga partiledare  SD-kuriren, Jimmie Åkesson 2014-08-22

Sverigedemokraterna – Förändring på riktigt  Sverigedemokraternas valfilm

Jimmie Åkessons sommartal  SVT Play, 2014-08-02

Sverigedemokraternas partiprogram för en ansvarsfull invandring

Sverigedemokraternas partiprogram för en human flyktingpolitik

Sverigedemokraternas partiprogram för krafttag mot brottsligheten

Sverigedemokraternas vårbudgetmotion för 2014-2017

Fler länkar och artiklar om Sverigedemokraterna här

Läs gärna också..

En ”riktig” valbarometer – del 1  Dispatch International, av Rune Söderlund 2014-08-12

En ”riktig” valbarometer – del 2  Dispatch International, av Rune Söderlund 2014-08-13

Hur vill vi använda 48 miljarder kronor?  SD-Kuriren, Gabriella Hedarv 2014-08-15

Alliansen eller Rödgröna – pest eller kolera..

En dåres försvarstal  krönika av Julia Caesar 2014-08-17

Sanningen om massinvandringen sipprar ut  Dispatch International, 2014-08-17

S kontrar M med ÄNNU mer till invandring  Samtiden, av Johan Lindberg 2014-08-17

Det svenska valet – pest eller kolera?  krönika av Lars Agerstig 2014-08-17

Detta får du inte läsa på ledarsidan  blogginlägg av Marika Formgren 2014-08-17

Nu briserar invandringsbomben  Avpixlat, 2014-08-16

Skiter Reinfeldt i det svenska folket?  Thoralf Alfssons blogg 2014-08-16

En månad kvar till valdagen – nu växlar vi upp!  Avpixlat, 2014-08-14

För er som missade Stefan Löfvens almedalstal  SD-Kuriren, Mattias Karlsson 2014-06-30

Vårbudgeten 2014 – Inga satsningar, men ökade kostnader för invandringen  Nationell Idag, 2014-05-15

Moderater och Socialdemokrater är lika som bär  GP, 2014-05-12

Därför stödjer fler LO-medlemmar Sverigedemokraterna  av Nima Gholam Ali Pour 2014-03-08

Äckel, svin, rasist  SD-Kuriren, debattartikel av Nima Gholam Ali Pour 2014-05-21

Sverigedemokrat utsatt för rasistattack  Avpixlat, 2014-08-16

Varning för Feministiskt Initiativs anarkidrömmar  Dispatch International, av Ingrid Carlqvist 2014-06-08

Man kan inte vara feminist och liberal på samma gång  Dispatch International, av Christer Eriksson 2014-06-04

Rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014 !

Sverigedemokraterna

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: