anderssons thinktank

"Ord och inga visor – avskalade sanningar om Sverige av idag"

Befolkningspyramiden och pyramidspelet

På Avpixlat kan man idag läsa en artikel som tydligt klargör hur kostsam massinvandringen till Sverige är och skribenten slår hål på myten att ”invandringen räddar pensionerna”. Citat från artikeln;

”Ett av de vanligaste påståendena om invandringen är att invandring är nödvändigt för att ”rädda pensionerna”. Ingenting kunde vara mer felaktigt. I detta inlägg ska vi reda ut den offentliga lögnen om demografi och pension, och se att invandringen är den snabbaste vägen till fattigdom för alla.”

H

tidning3 - Kopia

Befolkningspyramiden och pyramidspelet  Avpixlat 2014-03-04

Ytterligare artiklar i frågan;

Alliansen har inte greppet om utgifterna  GP, debattartikel partiledare Jimmie Åkesson (SD) 2014-02-26

Invandringen till Europa ökar och är alltmer okontrollerad  Avpixlat 2014-02-25

Ska Sverige bli en humanitär stormakt?  Dagens Samhälle, artikel Gunnar Sandelin 2013-12-12

Journalisterna mörklägger sanningen om invandrarna  DN Debatt, artikel av Gunnar Sandelin, 2010-11-28

Några intressanta kommentarer till artikeln på Avpixlat;

”Ett stort problem är att man måste ha kunskap för att sätta sig in i ekonomisk teori för att förstå att invandrarekvationen inte går ihop för Sverige. Den kunskapen finns inte ens i riksdagen. Sverige har Europas sämst utbildade parlament. Däremot har vi gott om politiker som tycker att vargar, genusfrågor och svenska bilars klimatpåverkan är de största problemen. MP går i täten för dessa. /Flaneuren.”

Sverige har en tickande ekonomisk bomb framför sig. Trots att den Sveriges BNP växer och statsskulden ännu är inom rimliga gränser är statsfinanserna inte i god kondition.

Regeringen Reinfeldt har sålt ut statliga tillgångar för att avkorta lånen, länsat pensionsfonderna och skurit ner på de offentliga tjänsterna för att försöka lappa några nyckeltal i ekonomin. Tom. invandringen ger en illusion av lönsamhet eftersom invandringen ökar BNP. Därför har regeringen Reinfeldt fördubbat invandringen under sin mandatperiod.

BNP (och lånemängden i förhållande till BNP) säger dock ingenting om situationen under ytan. Det är bara siffror politikerna tycker om att tala om eftersom de inte avslöjar all skit som sopats under mattan.

Regeringen har inte en fiskalt sund politik utan man trixar med statistik och siffror för att få allt att se bra ut.

Men allt det man sopat under mattan kommer dock fram förr eller senare. Invandringen är i verkligheten en brakförlust. Den verkliga arbetslösheten ökar med tiotals tusen personer årligen så länge massinvandringen fortgår. Produktiva svenskar flyttar ut. Statens utgifter skenar iväg samtidigt som inkomsterna minskar. 
Sverige kommer snart att gå över en vändpunkt var ekonomin börkar rasa i snabb takt.

Det finns några sätt att fixa detta och skjuta på problemet: 1. höj skatterna, 2. ta mera lån., 3. devalvera kronan. Dessa är ändå bara tillfälliga lösningar och betelaren blir i sista hand svenskarna som får en sämre realinkomst. /Hades.”

”Enligt FN:s prognos kommer Japan att ligga i topp, 2030 och Sverige ligga efter Libyen. För några år sen trodde jag det var ett skämt. Nu är jag rädd att det kan bli så med alla syrier, somalier, romer, gay ugandier etc. 2010 låg Sverige på 15 plats och beräknas nästa år ligga på 25 plats. 2030 på 45 plats i botten på den lista av länder vi tidigare legat bland de bättre. Nej, Sverige har inte råd och vi kommer att få det allt sämre.  http://en.wikipedia.org/wiki/L…    /Pansy_Hunks.”

Annonser

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: